Strani

petek, 07. oktober 2016

Darilo in voščilnica za abrahamko

Mislim, da sem tale projekt že omenjala. Bil je projekt in pol :-)

Izdelala sem en čisto poseben album. Oziroma domovanje za "pisma" povabljencev slavljenki. Padla je ideja, da bi vsakdo nekaj napisal in da bi potem to vse skupaj nekam dali. In sem se spomnila na album z žepki kamor bi potem kartončke z napisanim vstavili. Naknadno se bodo lahko dodale tudi fotografije slavljenke.
Seveda je bilo potrebno izdelati tudi škatlico, kamor sem pospravila albumNotranjost...nekaj strani, vsega skupaj je bilo 21 strani, obojestransko obdelanih :-)Dekoracija je bila v stilu s katerim je povabljenec povezan s slavljenko - šport, ples, otroško prijateljstvo, družina...
In zdaj,, ko sme urejala fotografije, sem ugotovila, da nimam dokumentirane prve strani albuma. Jaoo EMŠO. Boste morali verjeti, da je bila v podobnem stilu, kot je škatla :-)In seveda še čestitka :-)
Prekrasen jesenski vikend vam želim...

15 komentarjev:

Keti's Projects pravi ...

Čudovito. Super ideja in res bo lep spomin. Jaz si tudi želim kaj takega za mojo okroglo ;-) Lahko kar začnem z izdelavo, da me ne preseneti :-P

Maja pravi ...

Čudovita škatlica za spomine na okrogli jubilej.

*Urška* pravi ...

Tole pa je bil projekt in pol.Čudovit album za lepe spomine.Uporabila si lepe papirje,postavitve,skratka vse je kot se šika.

Helena pravi ...

Hali, super ideja in uresničila si jo s petico! Krasno darilo in lep spomin na vse, ki so slavljenki blizu. Vse je fantastično. Izbrani papirji, dodatki, dekoracija in ročno napisana voščila. Neprecenljivo.

vilinke pravi ...

Dobra ideja z albumom in čudovito narejeno.
LP Vilinke

moi pravi ...

No, to pa je bil projekt.Krasno darilo.

Nataša pravi ...

Prekrasno vse skupaj :)

Špela pravi ...

Ane Hali, kako lepo je ko ti zaupajo, da ustvariš tako darilo. Ko te spustijo v svoje življenje, intimo in ti razkrijejo delček njih ;) Krasno. Vredno vsake ure dela. Za slavljenca pa sigurno neprecenljivo.

Kirena pravi ...

Zelo ćudovito. Projekt je od ideje do izvedbe za petico.

Jasmina pravi ...

Wau, tole je pa bil zajeten projekt. Zeeeelo si se potrdila, saj ostaneš brez besed. Čudovito!

oldpunca pravi ...

To pa je bil projekt in pol! Bravo. Zelo lepo si vse izdelala. Krasni papirčki. Škatlica in voščilnica sta tako lepo usklajeni, da lahko samo zaploskam. :-)

Danica pravi ...

Super ideja! Čudovit album si naredila.

Vladuška pravi ...

To je pa res neprecenljiv spomin. Res prekrasno.

Janja pravi ...

Čudovito darilo. Lp

Anja Ž. pravi ...

Wow,tole pa je res krasen projekt. In vloženega veliko časa in truda. Vendar je pa rezultat čudovit.