torek, 20. marec 2018

Čestitka ob rojstvu in za drugi rojstni dan

Za drugi rojstni dan Jana sem izdelala čestitko - zgibanko, v kateri je prostora za 12 fotografij. Lani sem izdelala podobno za prvi rojstni dan :-) Tudi letos si je Janova mamica zaželela tresočko, tokrat s traktorjem, ki jih malček obožuje.



Tale je pa prejšnji teden odpotovala čisto na jug naše bivše države - v Makedonijo. No, upam, da bo tudi prišla do naslovnikov in jim prinesla dobre želje iz Slovenije.





6 komentarjev:

Valerija pravi ...

Obe sta čudoviti, sploh tale koala mi je tako simpatična.

oldpunca pravi ...

Čudovita zgibanka s traktorjem! To bo veselja, ko jo bo Jan tresel. :-) Mala koala pa je tako simpatična, da že zaradi tega mora najti naslovnika. :-))

Vladuška pravi ...

Kam vse potujejo tvoji izdelki. Oba sta krasna in otroške zadeve ti gredo odlično od rok.

Moje drobtinice23 pravi ...

Oba izdelka sta čudovita.

Zvonka pravi ...

Traktor in živali, to bo navdušenje. Zelo lepo si izdelala in izpolnila pričakovanja. Mala koala pa naj srečno pripotuje.

Metuljčica pravi ...

Tako lepo je delati za malčke. Fantki so sploh navdušeni nad vsem kar dela brrrrrrr. Izdelala si lepo zgibanko in tudi darilo z dobrimi željami s prikupno koalo je super. Hvala da si pokukala tudi na naše praznovanje 2. rojstnega dne.

Album in čestitka za 50 let

Za veliko ljubiteljico morja, potovanj je nastala tale čestitka in album za petdeset let. Galerija meseca marca Najlepši par. Pomladna galer...