četrtek, 22. marec 2018

Šest slončkov šlo je na potep...


 Ja, počasi bodo vsi našli svoje mame :-) Na skupni fotografij pa en že manjka, saj je bil oddan v soboto...
Ozadje sem naredila s suhim embosiranjem in senčenjem z distressi. Že dolgo nisem in sem malce pozabila, da pride lepše, če embosiram z belim prahom......kot s prozornim :-)


Kako lepo mavrične so, kajne?Od desetih ozadij, ki sem jih izdelala, sta mi ostali še dve, ki imata drugačen motiv. Vam pokažem v eni od naslednjih objav, jutri je petek in čas za praznične :-)

Prijavim v galerijo meseca marca Najlepšega para... 


8 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Čudovito mavrični in igrivi slončki se sprehajjao pri tebi :)

moi pravi ...

Kako so sladki tile slončki in na kakšnih pisanih voščilnicah so doma. Tako paše malo barve, ko je zunaj še tako pusto. Pri nas so tulipani le z zelenjem pokukali iz zemlje.

Marija pravi ...

Kako lušten sekstet... najbrž skupaj tud kakšno zatrobijo. Zelo lepo ozadje si ustvarila in nanje prilepila nadvse simpatične slončke. Zelo lepo.

SaraS pravi ...

Uh, kakšno pisano ozadje... tele mavrične barve prav popestrijo izgled čestitk. Slončki so pa sploh cort z vsemi temi darilci. :)

Valerija pravi ...

Vse so zelo lepe, a najbolj me je pritegnila slončica s pentljo in tulipanom. Krasna je!

oldpunca pravi ...

Zelo lepe voščilnice s prikupnimi slončki krasnimi ozadji. :-)

Renata pravi ...

Krasna ozadja in pobarvani slončki. Lepe voščilnice.

Tina pravi ...

Jej, kakšna kolekcija ljubkosti...ta tvoja ozadja so mi čisto pravljična in ko se tam pojavijo še sloni, z vsemi dodatki, sem čisto navdušena!!!

Spremljevalci

Čestitke za rojstni dan

 Jesensko listje malce nenavadnih barv. V pastelnih tonih, nežne z mislimi in željami za rojstni dan... Najlepši par - galerija meseca septe...