četrtek, 19. april 2012

Modra čestitka za 50.letnico

Ko so prispele bele vrtnice, sem sama sebe vprašala. kam bodo pa te šle, če so takooooooo velike. Pa so kaj kmalu našle mesto na čestitki. Modro tridelno osnovo sem imela že pripravljeno in potem vse skupaj kar hitro steče. Dodatki se potem nekako dopolnjujejo tako dolgo, dokler se mi ne zdi, da jih je dovolj :-)

Uporabila sem tudi nove nožke - metulje... na te malo večje voščilnice ( velikost "amerikanke") prav lepo pašejo na rob.In še en del, ki je namenjen bonu, ki ga podarimo.

Ne delam velikokrat čestitk v modrem, kaj vem modra ni moja top barva, ampak takole na čestitki in v kombinaciji z biserno, mi je res všeč.

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Tudi sama modre ne uporabljam veliko, bolj kot ne za kakšne rojstne čestitke. Ampak tako z biserno res ne pride slabo. In vidiš, tudi vrtnice so ti prišle zelo prav.

Anonimni pravi ...

To je prava čestitka, famozna je! Nisam još nikada vidjela ovako veliku, leptirići su stvarno divni!

Janja pravi ...

Voščilnica je lepa, tako elegantna. Tudi okrasila si jo zelo lepo. Lp

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

res je izpadla dobra kombinacija ta čeleste ( kot pravimo pri nas tej modri barvi) in biserna. tudi ta trojni pregib se mi zdi posrečena fora.

Renata pravi ...

Zelo lepa, z dodatki.

Simona pravi ...

Super je. Metuljčki jo naredijo elegantno razposajeno.

MarikaGabez pravi ...

Se strinjam s predhodnicami --- zelo lepa.

Spremljevalci

Najlepši par in mak

Še nekaj izdelkov z maki Najlepšega para in slončki iz prejšnje kolekcije :-) Ti so bili za najstnike Ti trije pa za najstnice... No mak paš...