sreda, 19. julij 2017

Čestika za osemnajsti rojstni dan

Včasih, a zelo redko, si zadam, da bom kakšno čestitko naredila iz "ostankov". Se pravi papirjev, ki so že zrezani, motiv, izrezki, ki se valjajo po škatli. No tega se poslužujem bolj poredko, zato se izrezki in mali koščki papirja valjajo kar nekaj čas naokoli. No lepo so v škatli in čakajo , da se jih usmilim in, ali zmečem v koš ( kakšne res male koščke papirja), izrezke pa malo posortiram in pošljem prijateljici, ki zelo rada ustvarja, a nima sizzixa ali katerega od njegovih bratov :-)In notranjost - malce stresena fotografija :-) na drugi strani pa jem bil še žepek za denarno darilo :-)
3 komentarji:

Sapfina (Barbara) pravi ...

Ti še kar takole nadaljuj s porabljanjem ostankov, ker ti gre zelo dobro od rok! Se prav nič ne vidi, da gre za ostanke, pa še škatla se fino prazni ;)

Vladuška pravi ...

Hvala enako glede ostankov, tudi pri meni ne gredo dobro v promet. Ampak včasih je dobro kaj uporabiti in tebi je lepo uspelo.

Renata pravi ...

Zelo lepo si uporabila ostanke.

Spremljevalci

Komplet

Te rožice so me kar malce začarale. In prijetno je poskusiti še kaj drugega , kot tisto, kar običajno ustvarjam. Tale komplet je nastal kar...