sobota, 27. januar 2018

Čestitke za poroko

Ene čisto posebne želje sem dobila za izdelavo poročnih voščilnic in sicer naj imajo zimsko tematiko - smreke, storži, sneg, saj imata mladoporočenca neskončno rada zimo in sta si želela čisto tapravo zimsko poroko. Poroka se je odvila prejšnjo soboto. Snega sicer ni bilo, bil je pa prekrasen dan s sončkom obsijan :-)


Najprej sem izdelala ti dve...


3d motiv mi je poslal prijateljica, sam so v moji zalogi le novoletni motivi...Seveda sem že naročila tudi te poročne, zelo luštno izpade...








 Tale je v obliki kuverte in v kombinaciji z zlato barvo...In seveda vejicami in storži







 Potem sem dan ali dva pred poroko dobila še en klic od prijateljice, da potrebuje čestitko ob poroko za svojega nečaka. In potem malce povprašam kakšna so bila vabila, pa to in ono...in ona kot iz topa..zima, zima mora biti in čipka :-)  In tista zima mi ni dala miru, pa jo povprašam, kako je ime nečaku... in reče Denis...in jaz, a nevesta je pa Barbara? Jaa, kako veš ?  Tako sem malo razmigala možgane in izdelala še eno, malce drugačno čestitko od prejšnjih dveh



Uporabila še sizzix srčke iz zadnje razpordaje


... in v notranjosti izdelala še žepek za denar...


Prijavim v galerijo meseca januarja Najlepšega para ( valoviti pravokotniki, pentlje, bordura-čipka, srčki, prstana)

Prekrasno soboto!



6 komentarjev:

Moje drobtinice23 pravi ...

Vse so čudovite!!!
Z zadnjo si me pa povsem očarala...papir, ČIPKE, dodatki, ki si jih uporabila in jih sestavila v celoto...ma TOP voščilnica. Lej ***** si zasluži :)
Lp,
Danica

Glenna pravi ...

Čudovite so, zadnja pa sploh - kar dih vzame.

Marija pravi ...

Uh, oh in sploh lepo. Še dobro za drugačne želje mladoporočencev, ker si nam tako lahko pokazala kako lahko na drugačen način izdelati romantično voščilnico, vabilo, kuverto.... Vse si čudovito izdelala, ampak dih jemajoči pa sta kuverta in pa zadnja.

oldpunca pravi ...

No, pa je vsaj na papirju sneg in zimska idila. :-) Čudovito si se znašla pri malo drugačni zahtevi. Pri prvi sem čisto navdušena nad motivom in zimskim šopkom. Drugi dve sploh ne zaostajata pri domiselnosti in kombiniranju dodatkov.

Vladuška pravi ...

He he, ta pa je dobra. Ni lahko narediti kar 3 voščilnice za isti par in še zimsko-poročne povrhu. Dobro si se znašla, ni kaj.

Valentina B pravi ...

Zimska poroka se mi je vedno zdela nenavadna. Ampak ima zima svoj čar in sem spremenila svoje mnenje. Izjemno krasne poročne voščilnice so nastale. Najbolj pa me je očarala elegantna zlato bela kuverta, res svečano zgleda in ti storžki ter vejice z drobnimi sneženimi kristali so prečudoviti!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca