sreda, 17. januar 2018

Zgibanka za novorojenčico Ano

Sem pričakovala, da bo januar bolj miren in tak ležeren mesec. III napačen odgovor, dogaja se na polno; povsod, doma, službi v ustvarjalnici. Vmes še praznovanja rojstnih dni. Že gledam kdaj bom kakšen dan dopusta imela, da se grem malce razvajati... so še boni od lanskih rojstnih dni za porabiti, pa bo vsak čas že nov :-)
Sodelavka je dobila vnukinjo in izdelala sem ji tole zgibanko. Ima čisto posebno zgodbo. Med zadnjim pospravljanjem ( ja, ja, zopet bi bilo treba v ustvarjalnici malce reda narediti) sem našla osnovi za platnici, že izdelani. Nastali sta, ko sem šla za  botro moji nečakinji Ani tri leta nazaj. Uporabila sem malce trši karton, za katerega sem potem ugotovila, da ga moj "BIA" ne bo preluknjal in sem izdelala novi platnici za album za našo Ano. In vidite, kako prav pridejo stvari, še prej kot čez sedem let :-)


Notranjost pa sem si zamislila tako: prva stran napis dobrih želja. Na drugi speči dojenček na luni, ki je tako zelo ljubek.


Zvezdice Najlepšega para...


Na tretji strani prostor za fotografijo male princeske in na zadnji prostor za darilce ( v obliki denarja, bona, zlate ploščice).









To je to, nežna in taka čisto taprava punčkasta je, kaj?

Prilepim v galerijo meseca januarja Najlepšega para ( valoviti pravokotniki, slon, napis čestitke, pentlja, čipka...)







4 komentarji:

Valerija pravi ...

Uau kako je nežna in čudovita!

Moje drobtinice23 pravi ...

Čudovita zgibanka z lepimi dodatki.

Tina pravi ...

Hali, kako je krasna...notranjost je čisto čarobna...

oldpunca pravi ...

Čudovito punčkasta je in tako nežna, da se sem se kar topila ob gledanju. :-)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca