petek, 09. februar 2018

6/2018


Pa je tu že teden številka 6 in tokrat na CCT ustvarjamo po skici.Včeraj sem prav lepo preživela prazničen dan. Prazničen zaradi praznika in prazničen zaradi mojega dne. Hvala vsem za čestitke, tukaj, po sms, po mailu, po klasični pošti... Imam na sumu, da bo danes poštar kar obremenjen, saj ga v sredo zaradi vremenskih nevšečnosti, na naš hrib sploh ni bilo :-)
Preživite krasen vikend, mi 2 se greva malce namakat :-)6 komentarjev:

Marija pravi ...

Krasne, vse po vrsti. Smrečica tako deluje 3d, da sem dvakrat pogledala kako je izdelana...😄in šele potem videla da je odtis oz. slika.

Zvonka pravi ...

Spet ti je uspelo tvojih šest lepih voščilnic za izziv in tvoja škatla bo zelo hitro polna.
Vse najboljše ob rojstnem dnevu, pa čeprav kak dan prepozno. Naj te ustvarjalna muza ne zapusti in želim ti veliko časa za ustvarjanje. Lp Zvonka

AlisonC pravi ...

These unusual colours make pretty cards. They suit all the different pictures. Thanks for joining in at 52CCT

Gill Prescott pravi ...

The layout worked very well on your cards, and what a good idea to make variations on your design - I must try this! Thank you for joining us at 52CCT this week. Gill, DT.

Andreja L. pravi ...

Branka, zelo všeč mi je kako si se lotila naša skice pri 52CCT in naredila lepo serijo prazničnih voščilnic :-)) Všeč so mi sličice.

Ek Gorman pravi ...

Oh wow...this whole collection is just beautiful! Such a brilliant use of our sketch this week and I adore the colors you used. You used out sketch perfectly!!! Thank you for joining us at 52 Christams Card Throwdown!!!!

Spremljevalci

Čestitke za obhajilo

Maratonska objava, pa tudi ustvarila sem jih res veliko in trudim se, da je vsaka malce drugačna. Tako dolgo se že nisem sprehodila po vaši...