sobota, 23. november 2019

47/2019

Nov teden nova tema, tokrat barvamo :-)
 
 
No jaz imam najraje za barvanje distresse. Še posebej oxide, ker se potem, ko pridejo v stik z vodo, postanejo čisto nekaj posebnega. In v omari sem odkrila en paket papirja, ki sem ga enkrat nekje naročila, sem mislila, da bo lep rjav eko karton, pa je nekaj vmes med sivo in neko čudno barvo :-) Ampak zdaj sme ugotovila, da za barvanje pa je primeren, odtenki so pa seveda drugačni, kot tisti na belem.
 


 
In še tale pri kateri se mi je na koncu, ko sme želela dodati še pikico bleščic v lepilu, zgodila "nesreča" ...del s konico je padel iz plastenke in kup lepila z bleščicami je obstal na avtu... S prsti sem reševala zadeve, pobleščičila vse zvezde, smreke, ki sem jih imela in potem posula še z ledenimi kristali, da je avto postal okovan v  led :-)





 
 

4 komentarji:

Fabiola pravi ...

elles sont vraiment belles ces fleurs Branka, très joli design, biz

Martina pravi ...

Beautiful cards, great idea, I like it.

Netta pravi ...

wow! when I blew up your images the flowers are beautiful!! the photos just never do it justice does it? beautiful cards!!!

oldpunca pravi ...

U, wau! Kako vrhunsko si pobarvala božične zvezde na prvi voščilnici! Lepo si jo sestavila. Vrhunska je. Druga pa je dokaz, kako nesrečo spremeniš v čudovit in drugačen izdelek. V led vklenjen avto je namreč zelo lep. :-)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca