sobota, 1. februar 2020

Izziv #3 izziv Mixed media tehnika

1. februar in nov izziv tudi v Veseli hiški.
Mesec februar je moj mesec, tudi v Veseli hiški in izziv je MIXED MEDIA tehnika.

 
Pred nekaj leti sem se preizkusila v tej tehniki, kjer lahko daš domišljiji krila, uporabiš, vse tiste male dele, večje, vse tiste ostanke čipke, vse nabrane školjke, sponke in vse tisto, kar skrivajo razne škatle po vašem ustvarjalnem kotičku. Barva, razni mediji, štampiljke, gumbki, dodatki. Ko se lotim "packanja", so moje roke nekaj dni od barve, ki je ne morem spraviti iz prstov, obleka poškropljena, umazana do komolcev, po mizi cel kaos, a zadovoljstvo na koncu je neprecenljivo.
Želela sem ustvariti nekaj posebnega, z morsko tematiko...
 
 
Nekaj detajlov...




 
Se že veselim vaših izdelkov, se vidimo na tretjem izzivu v Veseli hiški.
 
 
 

8 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Hali ti si upravičeno kraljica mix medija- fenomenalna morska stvaritev in vsi ti detajli...noro všeč! Si pa izbrala težak izziv :-)

VEANA R. pravi ...

Fantastična kreacija ! Koliko detajlov, tehnik in drobnih dodatkov, ki se sestavijo v čudovito celoto . Morska vzdušje si uspela vdihniti v krasno sliko. Lep vikend ti želim, Veana

oldpunca pravi ...

Vau, koliko detajlov! Krasno si ustvarjala in pričarala pravo morsko vzdušje. :-)

Moje drobtinice23 pravi ...

Wauuu Hali, to pa je izdelek, ki se piše z veliko začetnico. Fantastično morsko mix medijo si naredila!
Postavila si kar zahteven izziv.

Valerija pravi ...

Uau, kako fantastična morska kreacija. Navdušena! Kako vesel bo prejemnik te mojstrovine...jaz je sicer ne bi dala iz rok :)

Metuljčica pravi ...

Vedno znova me navdušiš z mešano tehniko in tudi tokrat je tako. Ogromno drobnih detajlov si čudovito uskladila in ustvarila pravo morsko pravljico.

Cvetoči travnik pravi ...

Hali ti lahko rečem le eno; moj poklon tvojim izdelkom. Vse drobnarije spraviš v čudovito celoto in moram priznati - sploh ne vem, kako ti to uspe:))). Lep pozdrav, Andreja

FinArt pravi ...

Ko lahko rečeš samo wau! Zelo si me presenetila. Tvoja kreacija je res fantastična, polna drobnih detajlov, ki si jih sestavila v tako pravljično celoto.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca