sobota, 1. oktober 2022

Izziv #35 - Jesen

Ja oktober je mesec, ki je že čisto jesenski in tako je tudi tema meseca v Veseli hiški - Jesen

Sponzor meseca je Najlepši par, nova Tinina kolekcija je res nekaj posebnega in mene so takoj "poklicale" sončnice. Zato , ker so tako realne, z vsemi svojimi zarezami in konicami. Tina hvala, ker nas razvajaš in ker nam pokažeš toliko trikov, kaj vse lahko ustvarimo s tvojimi izdelki. To je res neprecenljivo. Tina je ustvarila tole jesensko lepotico in za nagrado podarja darilni bon.




Jaz sem ustvarila zgibanko za mojo sestro, ki je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan.







Uporabila sem novo šablono sončnic, uporabila sem napis, ki ga čisto premalokrat uporabim, spet je prišla na vrsto lisička in jesensko listje lanske kolekcije in bordura za žepek, ki je že tudi nekaj let v uporabi.



Poglejte še k MajdiJanji Valeriji in Veani kaj lepega so pripravile za inspiracijo. In seveda se veselimo vaših izdelkov.



 

2 komentarja:

VEANA R. pravi ...

Draga Branka ! Tvoja zgibanka je prva jesenska lepotica ! Na njej kar žarijo vsi odtenki rumeno-zelenih tonov in seveda je glavna kraljica SONČNICA. Luštna lisička je pokukala izza njih in prinesla nasmešek na obraz. Čudovito!! Objem, Veana

Valerija pravi ...

Tvoja voščilnica zgibanka je naravnost fantastična. Tako krasne barve si uporabila. Tako nežna in topla deluje. Upam, da bo taka tudi naša jesen. Objem.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca