ponedeljek, 1. april 2024

IZZIV #53 - ČRKA D

 Pozdravljeni v prazničnem ponedeljku in novem izzivu v Veseli hiški.Črka D nas bo ta mesec spremljala pri ustvarjanju.

Sponzor meseca aprila je trgovina Ryher.
Podjetje  Rayher  je na trgu prisotno že več kot 50 let. Je vodilo podjetje v Evropi z izdelki za ustvarjanje, saj imajo v svoji ponudbi več kot 23.000 različnih artiklov, na voljo pa so tudi ostali najkakovostnejši materiali evropskih in slovenskih proizvajalcev. Dejavnost podjetja Rayher Adria pa ni zgolj trgovina, ampak je usmerjena tudi v razvoj novih izdelkov, izobraževanja v obliki delavnic in kreativnih šol ter spodbujanje in promocija domačih hobby in art ustvarjalcev. 

Vsako leto dodajo preko tisoč novosti, sledijo svetovnim trendom ustvarjanja in jih seveda tudi sami ustvarjajo. V Sloveniji so prisotni od leta 2012 z največjo trgovino za ustvarjanje v Sloveniji, ki jo nadete na Mali ulici v Ljubljani. Za lažje nakupovanje pa si njihovo ponudbo ogledate na www.rayher.si.  
Obiščite tudi njihovo FB stran, kjer vas obveščajo o akcijah in vsem, kar se pri njih zanimivega in ustvarjalnega dogaja.  

Vaš trud bo tudi tokrat nagrajen in sicer bo naključno izžrebana ustvarjalka/ustvarjalec prejel nagrado presenečenja trgovine Rayher.

Asociacije na črko D : družina,  denar, dopust, darilo

Družina je slavljenki podarila čestitko z denarjem za dopust, saj zelo rada odkriva skrite kotičke sveta in zelo rada gre na jadrnico


Babica z zlatim srcem in njeni srčki - štirje vnuki
Črka D naj vas navdihne za čudovite izdelke. 

Poglejte še na bloge JanjeMajde in Valerije kako je njih inspirirala črka D.


1 komentar:

*Urška* pravi ...

Prekrasna v nežnih barvah in z vsemi dodatki.

Voščilnica za krst

  Še ena je nastala, za deklico Patricijo v nežnih barvah in v notranjosti prostor za darilo. Galerija meseca aprila Najlepši par.