četrtek, 11. avgust 2011

Krstni čestitki

Malo iz vaje sem počasi začela tudi z ustvarjanjem.Prav hecno je gledati prste in roke, kako so okorni v začetku, kar zmanjka tiste iznajdljivosti.Še dobro, da kar hitro tudi nazaj pride. Zato sem se lotila najprej papirnatih zadev. Fimo in mečkanje pride na vrsto tudi v kratkem, moram izdelati še kakšen kos torte ali pa kar celo :-)

Krstni čestitki ...

Ena s svečko in nežnimi rožicami

"Vosek" sem naredila s pomočjo napihljivih barv.

Druga čestitka je  v obliki obleke...


Tudi notranjost sem potiskala z nežno roza rožicami

Pravzaprav je tole druga čestitka v obliki obleke. Izdelam prvo: embosiram svetleč bel papir, nalepim, dodam trakec... in potem vzamem okrogel nožek, da bom izrezala del pri vratu ( pol kroga). Vse naravnam in seveda brez velikega razmišljanja spustim skozi mašino ( sizzix). Mmhhm verjetno mi ni treba posebej razlagat, da je od embosiranih vrtnic na svetlečem papirja ostala le sled in da je bila mašnica super odtisnjena v karton. Ja nič, potrebno je bilo ponoviti vajo in spustiti skozi sizzixa le delček, ravno toliko da odrežemo "vratni izrez".


2 komentarja:

Simona pravi ...

Obe takšni kot morati biti. nežni in hkrati polni neke topline.

MarikaGabez pravi ...

Zelo sta mi všeč.
Ob zapletih z rezanjem pa sem se kar nasmejala. Od veselja, da se še komu drugemu to dogaja, ne samo meni.

Spremljevalci

Nosečniški album

V bistvu je nosečniški in za prve dni, ko se je malo bitjece rodilo. Mami mi je zaupala, kaj ima rada in jaz sem potem vse dobre vile, dreve...