ponedeljek, 19. december 2011

Vikend poročilo

Saj veste, ko človek misli kaj vse bo naredil, pa potem pade v vodo. Ampak sploh ni panike, smo se imeli lepo na koncertu, dež nas ni namočil, spekli smo medenjake, jih okrasili. Tudi take malo večje, da bodo za darila. Za domačo uporabo pa majhni - proizvodnja je tekla kot po maslu: jaz sem valjala, mala 2 sta izrezovala, pekla, krasila. M. me je spraševal, če bi jaz imela gostilno... jaz bi kuhala, on bi mi pomagal, T. bi pripravljala mize, Andraž bi stregel. Ha,ha ha naš mali je res pravi organizator in vse kar je v povezavi s kuhinjo, ga zelo zanima. Tudi je rad, je pravi gurman in potem še pohvali: Mami, tole si naredila izvrstno :-)

Snega ni bilo veliko, še to je sonček stopil...

Čestitke smo napisali in jih že dali na pošto. Vsako leto jih več napišemo...letos smo prišli do številke 50.
Na žalost ni bilo časa za mečkanje fima, pokažem vam le petkovo jutranjo peko... barve še kar čakajo...na čas po božiču, ko si privoščim kakšen dan dopusta.


 Malo poživitve z rdečo barvo je pa le bilo...


In kombinacija sive, srebrne in bele. Želja prijateljice za rojstni dan...to imam najraje, da mi dajo namig in potem je veselje ustvarjati. Naredila sem eno daljšo varianto...

In krajšo, kjer sem dodala še črno, pečeno na žarnici.

Lep bel ponedeljek vam želim!


6 komentarjev:

Andreja pravi ...

Hm ob vsem napisanem in pokazanem me zanima, kaj si pa še želela stlačiti med vse tole? Rdeče kombinirane verižice so pa res super. Tako udarne!

MarikaGabez pravi ...

Tudi meni so tiste rdeče kombinirane padle v oko. Medenjaki .... hmm... le kam neki sem jih jaz skrila?

xajA pravi ...

Uau, rdeče pike in vrvica - super!

Vladuška pravi ...

Vidim, da ste zelo zaposleni in vse je v polnem teku. Lepo, da še najdeš čas za fimanje. Te rdeče pike so tudi meni padle v oči.

Nena pravi ...

joj ko sem tole brala sem ratala utrujena. Hali kapo dol za vso to energijo ki jo imaš

Simona pravi ...

Hali, pridna mravljica. :o)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca