sobota, 24. november 2012

Čestitka - klavir

Po vseh novoletnih se je prav prileglo prijeti v roke še kakšne druge štance, nožke kot praznične. In en poseben izziv - čestitka za petdesetletno učiteljico glasbe.
Malo raziskovanja po internetu me je privedlo do klavirja - čestitke. Andreja je pred časom naredila čisto posebnega, no jaz sem malce poenostavila zadevo.
Danes nas je po dolgem času razveselilo sonce. Kako prijetno je bilo zunaj, pomiti okna, pomesti, porezati še nekaj sivke, obrati brokoli. Ja, ja konec novembra je tudi pri nas :-)
Drugače pa se malce pripravljam tudi na december in decembrske sejme.
Tukaj je razpored dogajanja...

Moji izdelki bodo tam, tudi takšni sezonsko obarvani: angelčki, sivkine pupe, prašički, sovice za mične gospodične, beležke za fante in dekleta, beležke za recepte...še in še idej je v glavi, mmhm mogoče bodo zvezde naklonjene in bo tudi dovolj časa, da oživijo :-)

Uživajte v nedelji, privoščite si malo razvajanja.Jaz sem si ga pravkar s skodelico čaja - zeliščna harmonija in žličko medu. Zelo mi je všeč, zadnje čase postajam bolj "čajeva" kot "kofetarska".


4 komentarji:

Janja pravi ...

Malo prekiniti predpzanično ustvarjanje prav paše :). Lepo si oblikovala in okrasila klavir. Lp

Čarobna hišica pravi ...

Krasen klavir ... in kot je videti iz sporeda bo doganjanje v decembru res pestro ... naj čim več tvojih izdelkov oživi in najde svojega lastnika ...

Simona pravi ...

Ja, snček res paše. Klavirska voščitka pa je nekaj posebnega.

Andreja L. pravi ...

Zelo mi je všeč tvoj klavir in krasno si ga olepšala :-))
Slavljenec ga bo vesel!

Spremljevalci

Čestitke za okrogle obletnice

En tak mini mix vošilnic za okrogle obletnice Nekaj za moške, nekaj tematskih, nekaj splošnih z rožicami:-) ...