torek, 12. februar 2013

Črke

Že kar nekaj časa jih nisem šivala in ne pikala in ne lepila.Ob večerih in TV sem imela v rokah pletilke, saj veste valoviti šali :-). Pa je zaloga pošla, kupila sem si končno eno mini iglo za pikanje vzorca in tako so nastale tri ( ja na žalost gre tale tehnika zelo počasi).




Nežne, kot je nežna narava v teh dneh, vsa ovita v mehak, bel sneg... ga imate dovolj? Glede na to, da se bližajo počitnice, sem kar vesela, da ga je malce nasulo, tako bodo otroci občutili vsaj malo zimskih radosti.

6 komentarjev:

Kristina pravi ...

Prekrasne so, čudovitih barv. Sem zelo ponosna na svoj K, ki mi dela družbo tule v ustvarjalni sobi, pa še muc v isti tehniki. Nekega dne bi se te tehnike rada lotila. Mogoče takrat, ko bo še malo več snega, da ne bom mogla od doma.

Klara pravi ...

Zelo lepo si jih napikala...čudovite so. :)

Simona pravi ...

Se splača počasi pikati, ker so res prelepe.

Martina pravi ...

Res lepe voščilnice, se pa strinjam, da je ta tehnika počasna, ampak ima svoj čar in dober učinek. Snega imam dovolj, se ma močno strinjam s tvojim pogledom na obilico snega.

Andreja pravi ...

Lepe napikane črkice. Verjamem, da je tole zamudni delati ampak je pa lepo.

MarikaGabez pravi ...

Zelo lepe.
Sem nujno morala komentirat, ker so ravno začetnice treh mojih otrok. Še K in M manjkata.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca