sreda, 13. november 2013

Delavnica

Štirinajst dni nazaj sem imela eno čisto posebno delavnico. Mmhmhm lahko bi rekli privat delavnico; bila sem pri eni lušTni družini, kjer vsi člani radi ustvarjajo. Uživajo v ustvarjanju, uživajo v druženju, uživajo v tem, da so skupaj. Vse skupaj se je začelo na zadnjem cART-u mesecu oktobru. Sejme imam rada prav zaradi tega stika z ljudmi, pogovora in spoznavanja ljudi, ki me včasih postavijo tudi pred kakšen izziv.

In eden takih je bilo tudi to povabilo, da bi družini pokazala kako se naredijo razpoke na lesenih škatlicah, vmes ko smo čakali, da se sloji posušijo pa smo ustvarjali s fimom in okrasili smo tudi beležko.

Začetna trema je v trenutku izpuhtela,takoj ko sem prestopila prag,  saj sem se počutila, kot bi prišla domov. Tudi vse ure so minile kot bi mignil in na koncu je nastalo nekaj res luštnih izdelkov, ki so jih moji učenci dokončali sami.
Moški član je pridno vse dokumentiral in res hvala za fotografije.







V življenju se res vse zgodi z določenim namenom. Prepletejo se energije, luna in zvezde so na pravem mestu, in potem cel teden kot na enem puhastem oblaku hodiš po svetu.

Draga moja "posebna" ( čisto nič posebni niste, meni ste svetovni) družina, hvala za vse in upam, da se še kdaj srečamo in še kaj lepega ustvarimo.

In v soboto, 16.11.2013 se bo pred Osrednjo knjižnico Celje spet odvijal sejem cART. Spet bo unikatno, barvito, presenečenj poln dan. Ne verjamete? Pridite pogledat :-)


14 komentarjev:

Helena pravi ...

S fotografij veje domačnost, toplina, ustvarjalnost. Lepo ste se imeli in naredili čudovite izdelke!

Kefa pravi ...

Oooo kako lepo. Najalepše je druženje z ustvarjalci. :)

Mojca pravi ...

Zelo lepo, da ste si vsiskupaj takole popestrili dan. Še več takih. lp

Vladuška pravi ...

To pa je res super. Taka privat delavnica je idealka in vidim, da si bila odlicna uciteljica in nastale so krasne stvari.

Simona pravi ...

Hali, čestitke. Glede n ato, kakšna pozitivka si, sem prepričana, da ste se imeli super, kot si zapisala.

Biljana pravi ...

Super delavnica, krasni izdelki so nastali!

oldpunca pravi ...

Ti si res ena sončna oseba :-) Čudovito je, če znaš svoje znanje deliti in s tem še koga osrečiti. Zelo lepe izdelke ste ustvarili s skupnimi močmi.

Klara pravi ...

Koliko pozitivne energije je čutiti iz teh fotk. verjamem, da ste se imeli super. Po izdelkih sodeč, si super učiteljica. :)

Tanja E. pravi ...

Verjamem, čisti užitek, LP:))

Martina pravi ...

Uau, kako lepo je, ko nekdo svoje znanje, ustvarjalnost in dobro voljo deli naprej. Tudi sama sem rada na privat delavnicah, kot jih simpatično poimenuješ. Ustvarili ste čudovite stvari.

Tina pravi ...

Zelo lepo! Res je super, ko se stvari odvijajo in v naša življenja vstopajo novi ljudje, ki nas bogatijo.

Metuljčica pravi ...

Tudi sama sem imela podobno delavnico, zato sem prav z veseljem pogledala objavo. Čudovito ste ustvarjali in že iz slik je razbrati, da si jo super vodila in da je več kot uspela.

moi pravi ...

Res krasno druženje in veliko lepega je nastalo.

Andreja pravi ...

Bravo Hali,
tole je pa moralo biti posebno doživetje :-))

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca