sobota, 14. december 2013

Svečnik ali skodelica za bonbone

O das masi in okraskih sem že pisala.
 Svečnike sem delala pred letom ali dvema, ker si jih je prijateljica zaželela, sem se jih spet lotila. Rekla je, da bi želela malo večje in tako so nastali tile...








Odtise sem naredila s kvačkanimi mini prtički in nekaj z žajbljem, sivko, jagodnimi listi.
Poskusite, das masa je zelo terapevtski material :-)

13 komentarjev:

Tina pravi ...

O, Hali...kako čudovite so. Tole je pa nekaj kar si že dolgo želim poskusiti!

Renata pravi ...

Krasne, krasne, krasne so. A ti sploh, kaj počivaš, tvoja energija je neverjetna. Z veseljem bi prišla k tebi, na kakšno terapijo. Meni je strašno primanjkuje.

Andreja pravi ...

Vau Hali
Tele skodelice so čudovite in zelo lepo si se poigrala z njimi. Če ne bi povedala, da je das masa, bi jih z lahkoto zamenjala za čisto prave glinene. Zelo zelo so mi všeč. Ja, das maso tudi sama uporabljam, a skodelic še nisem delala :-))
Krasno darilo bodo!!!

Simona pravi ...

Vau, Hali. Prelepi so.

oldpunca pravi ...

Tebi in tvoji energiji se čudim vsak dan znova! Neverjetna si. Čudovite skodelice (svečnike) si naredila. Z DAS maso pa res še nisem delala. Bo treba poskusiti :-)

Tanja E. pravi ...

Čudovite so! In ti prav tako, moj komentar k prejšnji objavi je bil čisto pravšnji:)) Verjetno bom das maso umestila za ustvarjanje z otrokoma med prazniki, če ne bom delala še prazničnih voščilnic, saj še sploh nisem uspela pričeti z njimi:))).
LP!

Martina pravi ...

Predivne su. Ti si puna ideja i novotarija. Jako lijepo
Lp, Martina

Danii pravi ...

Čudovite so :-) Vsaka je malo drugačna.

Mojca pravi ...

Tudi jaz jo rada mečkam ;) tvoje skodelice so pa res luštne. lp

Nena pravi ...

uf DAS masa...kej je že to ko smo ustavrjale skledice...vidiš super ideja za par darilc....takoj ju3 se bom lotila kakšne...hm hm če mi vrjameš ;)

Vladuška pravi ...

Ga ni materiala, ki ga ne bi preizkusila, kaj? ;) Prav je tako, treba je poskusit razlicne stvari in seveda sem se takoj zapicila tiste v rjavkastih odtenkih :)

Hiška iz papirja pravi ...

Čudovite skodelice so nastale, težko bi izbrala le eno. Lp, Maja

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Čudovite skodelice so nastale. Tudi jaz še nisem mečkala tega materiala - bo res treba probat, ker mi je res neznansko všeč.lp

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca