petek, 13. december 2013

Valoviti šali

Zadnje mesece se moji večeri pred TV vrtijo okoli pletenja in volne in valovitih šalov. Kar nekaj jih je nastalo v tem času in jaz res uživam v pletenju. Me spominja na moje čase rane mladosti, ko sem še in še nareila pulovrov; zmskih, poletnih z neskončnozakompliciranimi vzorci, poleti iz prejice, ki je bila tanka , tanka. Uf res sem imela potrpljenje :-)








Vikend je pred vrati, dolgi večeri so kot nalašč za to, da si skuhamo skodelico čaja, prižgemo svečko, poslušamo nežno glasbo in..... pletemo. Prispelo je 14 čisto novih klopk volne ;-)

6 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

A pleteš to za celo ulico??? Se pa strinjam s tabo - mirni večer, topel čajček , zunaj snežinke in štrikanje v rokah ..neprecenljivo (saj včasih res ne vemo, kaj imamo in koliko to pomeni) lp

oldpunca pravi ...

Ti to pred televizijo? Jaz sem včeraj začela delati svoj prvi valoviti šal. Ne vprašaj. Skoraj bi se zavozlala in še sebe vmes zaštrikala :-))

Mojca pravi ...

uau ti si pa res vsestranska! krasni so. lp

Renata pravi ...

Prava proizvodnja, se paše umirit na ta način.

Tanja E. pravi ...

Branka, ko prebiram tvoj blog se mi včasih zazdi, da živiš v svetu, kjer se čas drugače odvija:)) Že res, da imaš malce večje otroke, ampak ne glede nato si neverjetna v količini in raznovrstnosti tvojega čudovitega ustvarjanja. Super si, uživaj, še posebej v tem prazničnem decembru, ki ponuja neskončne ustvarjalne možnosti. Z veseljem pridem na virtualni obisk zmeraj, a ne vedno uspem komentirati. Se vidi, da smo približno generacija, opis glede pletenja je kot bi bil moj:))
LP:))

Martina pravi ...

Ti si stvarno svestrana žena. Sve ti ide od ruke. Bravo, predivni šalovi.
Lp, Martina

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca