četrtek, 27. oktober 2016

Mixedmedia platno 2

 Pa je tukaj že drugo platno. Ja ko packaš z barvami je priporočljivo, da si vsaj osnove pripraviš, pobarvaš skupaj ker že imaš čopiče in barve in se seveda vse skupaj mora vmes posušiti. No, jaz nisem delala tako, v teoriji sem zelo dobra, potem v praksi pa si dovolim malo umetniške svobode in sem včasih malo blond ( čeprav v resnici sem, trenutno, rjavolaska :-)
Ampak ok, če ne bo hujšega preživimo tudi to, vmes pač malo več umivam čopiče in vlečem škatlo z barvami ven in noter. Zgleda, da si bom morala ustvariti še kotiček za barvanje in packanje :-)

Tale je malce bolj živahna, ker je bila za eno živahno svežo petdesetletnico. Malo z zamudo , a iz srce..pa saj je fino, če cel mesec odpiraš darila :-)



 
 
Krasno četrtkovo popoldne vam želim! 

12 komentarjev:

Adrijana Knez pravi ...

Wwwaaauuu...eksplozija barv in zeellloooo mi je všeč!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

ha ha ha....Sveža 50-letnica je boljši izraz kot živa (trenutno).... aja, upam, da ste pogruntal, da je tole MOJEEEEE, MOJE, MOJE.....že visi....prekrasna slika je, zanimiv prav vsak kotiček tega platna.....LEPA HVALA še tule.....pa veš, da je res zanimivo odpirat darila še cel mesec...glede na to, da nisem ljubitelj rojstnih dni, moram priznati, da je tole kar je izven tega datuma 100x boljše in slajše. A sem se že pohvalila, da je tole MOJEEEEEEE....ojej, zdaj sem pa jaz blond.

oldpunca pravi ...

Pošteno priznam, da so mi oči skočile iz jamic, ko sem zagledala tole prekrasno eksplozijo barv. Čudovito platno za fajn punco. :-)

Renata pravi ...

Joj, Hali, mene bo srce izdalo. Fenomenalno, mavrično platno.

moi pravi ...

Mojca! A je tole tvoje? :)---------
No, mogoče se se nisi dovolj zadrla ;)

Hali, to je super napackano ozadje in krasno okrašeno. Nič čudnega, da je Mojca tako navdušena ;)

*Urška* pravi ...

Prava explozija barv,ob katerih človek pozabi zapreti usta :) Ni čudno,da je Mojca tako vesela.Bravo!!!

AndrejaM pravi ...

Komentarju Mojce in ostalih nimam kaj dodati!!!......no morda le tole.....tudi mene enkrat čaka 50 :))......in rada imam barve :))

Keti's Projects pravi ...

Suuuuuper jeee. Čudovita. Ampak moram biti malo pristranska in reči, da je moja rozaaa še lepšaaa ;-)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Hali razturaš!!Tvoja platna so res čudovita. Mojstrsko znaš narediti barve, mene prav ob sapo spraviš, prav res. Mi je razumljiv Mojčin odziv, ker tole je eno noro dobra pozitiva na platnu.

Helena pravi ...

Hali, perfektno platno in "packanje" ti gre super od rok. Pravi kolaž toplih barv in nežnih rožic.
In to je Mojčino??? :) Krasno presenečenje si ji pripravila.

Metuljčica pravi ...

Teh čudovitih barv pa človek res ne more spregledati. Kako lepo, prekrasno. Seveda se je fejt punca razveselila, le kako ne, saj je platno prava paša za oči.

Valentina B pravi ...

WAAAAAAAW, usta so še kar odprta! :) Prava eksplozija barv in energije! Všeč še pa še! :) Mislim, da nihče ne bi bil ravnodušen. ;) Nič čudnega, da je tudi prejemnica tako navdušena! Saj je darilo točno takšno kot je ona. Barvito, živahno, pozitivno in nabito z energijo!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca