sreda, 07. december 2016

Izziv z zamudo

Zamudila izziv, pa saj ni važno, saj sva debeli dve uri čvekali z Majdo, rožice so se pa sušile doma. No zvečer sem se pa namesto na stol v ustvarjalnici, "parkirala" na sedežno in v treh minutah padla v deželo sanj. Nič hudega, pa sem dokončala danes zjutraj in po božiču po tale aranžma zamenjal venček.
 Najprej je bilo tole...Po vseh možnih variacijah barv, sem na koncu vse skupaj z grafitno barvo pobarvala in malce pobrusila robove, da je spodnja bela barva pokukala malce ven ( se ne vidi vem, mi boste morali verjeti na besedo :-)
Rdeče bunkice so dobra 2,5 meseca potovala iz Kitajske, no ravno pravi čas, da delajo zdaj družbo božičnim zvezdam iz papirja.


Za zvezde sem uporabila rjav papir - tulec na katerega je ovit darilni papir, pobarvala sem z belo akrilna barvo in na koncu žlica bleščic :-)


Zaradi ognjevarnosti sem dala svečko v steklenem kozarcu, ki diši po gozdnih sadežih mhmhm

To je to, se beremo jutri :-)8 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Tudi ta predelava je krasna. To ti gre res odlično od rok.

Zvonka pravi ...

Škoda, da si zamudila izziv. Ampak verjamem, da je bil klepet z Majdo prijetnejši. Si pa naredila zelo zelo krasen aranžma. Res mi je všeč.

Renata pravi ...

Krasen aranžma. Obvladaš v nulo.

moi pravi ...

Lušna preobrazba. Nič hudega, če si zamudila izziv, aranžma ti bo ostal.

Cvetoči travnik pravi ...

Ha,ha, nič se ne sekiraj:), mislim, da nas je še nekaj, ki smo jo zamudile. Je pa preobrazba vseeno uspela in ti bo ostala za spomin kar nekaj let (vsako leto te bo spomnila na zamujeno:))). Lep pozdravček, Andreja

oldpunca pravi ...

Krasna preobrazba enostavnega pladnja v prelepo praznično dekoracijo. Super znaš sestaviti rožice in vse dodatke. :-)

Helena pravi ...

Enkratna preobrazba in čudovita praznična dekoracija. Še sreča, da so bunkice pravočasno prispele.

Tina Z. pravi ...

zares prekrasno, prava mojstrica si za takšne stvari!

Spremljevalci

29/2018

 Tokratna serija je narejena vnaprej, zaradi dopusta seveda :-) Izrezala sem zelenje, dodala pentljo in nekaj sequinčkov in ekola, en...