petek, 07. april 2017

14. teden

Evo že 14 serija :-) Tokrat ena luštna, ne preveč zahtevna :-) ravno prav, saj se je kar naenkrat naredilo eno veliko pomankanje časa za vse :-) In sicer je tema na CCT - notni zapisIzdelala sem v različnih barvnih kombinacijah :-)

Idej je bilo ogromno, samo saj veste čas je tisti, ki malce ponagaja. Ampak za vikend se zaprem v ustvarjalnico (vsaj za en dan) in upam, da pridem na zeleno vejo :-)

8 komentarjev:

Zvonka pravi ...

Lepo si se spopadla z izzivom, mene še čaka.

Lili pravi ...

Ja iii pojoči snežaki. Luškani so v vseh barvnih kombinacijah.Tudi jaz sem pripravljena na objavo za CCT, simpatičen je tokratnji izziv.

Helena pravi ...

Super ti je šlo in zopet si naredila majhen kupček za praznično zalogo.
Vikend bo preveč lep, da bi se za ves dan zaprla v ustvarjalnico :)

fabiola jaques pravi ...

Super mignon Hali, c'est très jolie idée de nous proposer les versions rose et bleu, j'aime ce que tu en as fait, merci de jouer avec nous chez CCT, biz

Lucinda pravi ...

What a lovely design, a great one to batch make. The frame of flourishes around your musical paper give an elegant touch, and the snowmen are very cute, I love their buttons! Thank you for joining in with the Christmas Card Throwdown. Lucinda

Andreja L. pravi ...

joj kako si bila spet pridna in spet naredila celo serijo. Se mi zdi, da tudi ti kot Mojca, že polniš škatlo za 2019 :-))
Čudovite so in krasno si uporabila notni zapis. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri Christmas Card Throwdown.

AlisonC pravi ...

These are fun cards, I like the pink! Beautifully framed and pretty snowflakes too.
Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

Deborah Frings pravi ...

What a great idea to have pink and blue versions - this is a really fun set of cards. Thanks so much for playing along with Christmas Card Throwdown this week! Deborah, DT.

Spremljevalci

Vabila za drugi rojstni dan

Je naneslo tako, da je tu še ena objava za vabila. Tokrat za drugi rojstni dan, z željo po vabilih po principu manj je več in barvah: be...