petek, 14. april 2017

15. teden

Danes je sicer veliki petek, a žal letos nisem ustvarila prav nobene velikonočne čestitke. Sem pa zato novo serijo božično - novoletnih za izziv na CCT - notni zapisTokrat sem uporabila šablone Najlepšega para - hiško smreko, pentljo in prilepim tudi v galerijo meseca aprila.
Na listu papirja, ki je bil enake velikosti kot osnova, sem izrezala  okrasek, položila list na osnovo in odtisnila notno črtovje. Streho in smreko sem malce "zasnežila".
Kot ponavadi...serija šestih...


Krasne praznike in menda bo malce slabše vreme, tako da bo verjetno tudi kaj časa za ustvarjanje :-)8 komentarjev:

Kristina pravi ...

Oooo kako domiselne. Barvna kombinacija je prekrasna. Lepe praznike!

Deborah Frings pravi ...

I do like the way you've included the musical notation here and the little house is adorable. Love the texture too. Nice to see a set of them! Thanks so much for playing along with Christmas Card Throwdown this week! Deborah, DT.

Cvetoči travnik pravi ...

Hali, važno je da delaš tisto kar te veseli in če je bil sedaj božično-novoletni navdih tudi prav:). Naredila si nežne in ozadje z notami čudovito. Lep pozdrav in vesele praznike, Andreja

AlisonC pravi ...

These cards are so delicately pretty. I love how you've made them.
Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

Tina Z. pravi ...

prekrasne so!
in lepe praznike!

Helena pravi ...

Zelo lepe so, tako nežne in spokojne.

Andreja pravi ...

Zelo so lepe in vše mi je, kako si uporabila notni zapis :-)) Res delujejo spokojno. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri Christmas Card Throwdown.

Zvonka pravi ...

Res so lepe in čestitke za častno omembo. http://52cct.blogspot.si/2017/04/winners-april-theme-challenge.html

Album za petdeset

Za ljubitelja žara in morja je nastal album ob rojstnem dnevu. Na koncu albuma še prostor za fotografijo iz praznovanja. Galerija meseca mar...