sreda, 07. marec 2018

Moške čestitke za rojstni dan


Tudi za moške lahko nastanejo zanimive čestitke :-) No s tem grozdjem, ki ga je Tina oblikovala za Rayher, skoraj nikoli ne zgrešiš. In z eko kartonom, ki je tudi tokratni izziv na CRAFT-alnici.

Tale je nastala za petdesetletnika, ki restavrira in obnavlja star motor, ki bo, ko bo delo končal, izgledal tako kot na sliki :-)


Sliko sem natisnila in jo premazala z glossy accents cracklePo bobnarski za osemnajstletnika, je nastala še ena bobnarska za resnega ( ali pa tudi ne) petdesetletnika :-)

12 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Čudoviti moški voščilnici in res lepo škatlico z bobnom si ustvarila. Pri tebi se mi vedno znova postavlja vprašanje o tem, koliko ur ima tvoj dan. :-)))

Marija pravi ...

Hali, vse tri umetniške stavritve so krasne. Pri prvi se mi najbolj dopade kako super si postavila v ospredje številko in le to okrasila z vinsko trto. Pri drugi si se krasno znašla in sliko polepšala z razpokanim nanosom. Škatlica pa je sploh čudovita, še posebno fajn se mi zdi boben v sredini. Vsi trije bodo zagotovo navdušeni.

VEANA R. pravi ...

Res je, tudi moški si zaslužijo lepe voščilnice in tokrat bodo tvoje prav gotovo razveselile nasprotni spol. Krasne so ! Ena boljša od druge, od tretje..... Pozdravček <3

Valerija pravi ...

Prekrasni izdelki za moške. Jaz imam običajno s tovrstnimi težave, tebi pa odlično uspevajo. Čudovito!

AndrejaM pravi ...

Veliko lepih in dovršenih stvari si nam pokazala!

Tina pravi ...

Pri vseh si zadela v polno...z barvami, dodatki, motivi!

Keti's Projects pravi ...

Krasno si izkoristila kraft osnovo in jo popestrila z vinsko trto. Listi so ujeli vse možne barve. Kot pravi. Super moška voščilnica. Super, da se igraš z nami na CRAFT-alnici. Pozdravček, Keti (gostujoča članica)

Tamara pravi ...

O vse tri so krasne. Vinska trta je naravnost fantastična. Hvala ker se igraš z nami na CRAFTalnici. Bodi lepo, Tamara (mesečni sponzor)

Andreja L. pravi ...

Obe voščilnici sta zelo lepi in res pravi za moškega :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
Tudi škatlica presenečenja je čudovito sestavljena.

Goga pravi ...

Krasno ustvarjanje. Voščilnici na eko, kraft osnovi sta fantastični, škatlica za bobnarja pa prav tako.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Nataša Š. pravi ...

Čudovite so prav vse po vrsti, vsaka zanimiva in nekaj posebnega.

moi pravi ...

Vse tri so čudovite in prav posebne. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

Spremljevalci

Čestitke za rojstni dan

 Jesensko listje malce nenavadnih barv. V pastelnih tonih, nežne z mislimi in željami za rojstni dan... Najlepši par - galerija meseca septe...