ponedeljek, 5. marec 2018

Osemnajst let - drugič

V soboto sva postala polnoletna starša drugič :-) Cel vikend je bil poln čustev in obujanja spominov in mislim, da nam bom vsem skupaj ostal v  krasnem spominu.
Tako kot sem pred dobrimi tremi leti naredila Andražu, sem tudi tokrat njej, moji princeski, ki je res eno tako srčno in prijazno dekletce :-)


Album prvih osemnajst let... Krasen papir sem kupila pri Tamari in res sem zadela v terno, saj je bila navdušena.




Čestitka...





V škatli se vidi prva stran mape in ena zanimiva zgodbica... Škatlo sem že jeseni kupila v Tediju... bila mi je všeč in saj veste kako je, ko potrebuješ ravno nič ne najdeš. In sem jo kupila in skrila. Ko sem vse izdelke za spomin pospravila v škatlo, sem videla, kako paše vse skupaj - papir in škatla. Če bi načrtovala, verjetno ne bi našla tako lepe kombinacije :-)





Dnevnik, ki sem ga pisala nekaj let...


In v stilu albuma, čestitke in dnevnika sme izdelala tudi mapo, kamor sem dala pisma, ki jih je pisala božičku, velikonočnemu zajčku, zahvale božičku... Joj kako smo se presmejali ob prebiranju in slavljenka se je čudila, kako se določenih stvari sploh ne spomni.


Slavje se je začelo na predvečer malo pred polnoči, ko so jo presenetili prijatelji in sošolci... Sneženje in žur do jutranjih ur, malo spanja in potem nadaljevanje v soboto z nami in včeraj še z babicami, dedki, tetami, sestričnami...




To je to, čez slabe tri leta pa ponovim vajo :-)





10 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Čestitke hčeri za prvih 18 :). Mami tebi pa en velik poklon- fantastično si se potrudila :)

Valentina B pravi ...

Čestitke tvoji veliki deklici in seveda tudi tebi, mami. :) Prekrasno darilo, srčno, narejeno še posebej z veliko ljubezni. Toliko lepih spominov si shranila v škatlo, ki bodo za večen spomin. In to na koncu največ šteje. Z nasmeškom na obrazu bo vsakič odpirala škatlo otroških spominov. :) In joooj noro, kako lepo, da si vsa pisma shranila. Verjamem, da je bilo smeha in veselja pri hiši. :)

Biljana pravi ...

Oh, kako lepo, res, čudovito. Zelo si se potrudila in vložila veliko časa, slavljenka je res lahko vesela, da ima tako mami. In seveda čestitke!!

SaraS pravi ...

Uau! Samo to lahko rečem... UAU! Noro! Bravo mami in čestitke slavljenki. :)

Moje drobtinice23 pravi ...

Čestitke obema. Hali, lepo si se potrudila in ji pripravila krasno darilo.

Janja pravi ...

Album je čudovito darilo. Čestitke obema. Lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Vse najboljše tvoji pupi in tebi, mamica :) To so eni taki res čustveni dnevi, drži :) Si pa zelo lepo ustvarila darilo, škatla je neverjetna, bila sem prepričana, da si jo ti oblekla :)Uživajte, družinica!

Vladuška pravi ...

iiiii, kako lepo in super si to vse pripravila in izdelala. Se prav vidi, kako navdušena je. :) Tudi jaz ji želim vse dobro na njeni nadaljnji poti.

oldpunca pravi ...

Čez slaba tri leta boš že presegla stopnjo profija.:-) Zelo lepo si vse skupaj pripravila za svojo deklico, ki sploh ni več deklica, po drugi strani bo pa zate vedno mala deklica. :-) Uf, sem zatežila. So me pač preplavili spomini...

moi pravi ...

Krasno presenečenje si ji pripravila in čudovito darilo. Nas še to čaka ;)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca