torek, 14. maj 2019

Čestitki za tridesetletnika

Tole ustvarjanje je bilo pa adrenalinsko. Ker sem spregledala najprej eno sporočilo in tudi pozabila, da sva se s prijateljico dogovarjali za izdelavo dveh čestitk za sina, ki je praznoval trideset let. Še dobro , da se ji je zdelo čudno, da nisem odgovorila na sporočilo in me je v četrtek ponovno malce pocukala za rokav. Ampak meni dejansko dnevi kar zginejo in včasih se res sprašujem, kam vse to vodi. Ampak, možgani v krizi začnejo delovati pospešeno in evo rezultat.

Zaželela si je eno zgibanko in na vsaki strani posebna zgodba...

Takole je izgledalo na koncu...Prva stran - kakšen srček in kaj lepega napisano, na drugi zimska pokrajina, saj je dobil za darilo turno smuko...


Na drugi hiško, saj začenja z gradnjo doma in na tretji pivo in hmelj, saj dela v eni mikropivovarni...


Na naslednji strani žepek, kamor je vstavila fotografijo iz otroštva in na koncu še prostor za zapis želja...


Tole je pa podarila babica. Bikec v kotu za bika po horoskopu, je imela željo ;-)
In v notranjosti žepek za bon - polet s padalom v tandemu nad Bohinjskim jezerom.

2 komentarja:

*Urška* pravi ...

Tole je bilo pa res adrenalinsko.Vsa čast,da ti je uspelo narediti v tako kratkem času fantastični voščilnici. Moj poklon!!!

oldpunca pravi ...

Dnevi res brzijo z nadzvočno hitrostjo. :-( Je pa tole tvoje ustvarjanje dokaz, da se pod pritiskom rojevajo najbolje ideje. :-) Zgibanka je čudovita, ovitek za bon pa prav tako.

Spremljevalci

Čestitki za rojstni dan

Tako dolgo že nisem uporabila teh štampiljk in šablon, da je bil skrajni čas jih potegniti na plano. Barvanje je prav terapevtsko... ...