četrtek, 17. januar 2019

Šestnajst let

...je minilo od mrzlega januarskega zgodnjega jutra, ko sem tretjič postala mama. In letos bo rojstni dan čisto poseben. No rojstnodnevno darilo. Naš slavljenec ne ve nič, no ve, da bo dva dni manjkal v šoli in da gremo vsi skupaj nekam na lepše.


No mogoče mu bo kaj več jasno, ko bo danes prejel tole čestitko in še na torti ga bo čakal en namig :-) Tale Arktika v ozadju je samo malo "zavarivanje neprijatelja", kot smo včasih rekli. Bistvo je skrito v notranjosti :-)


Na čestitki so stvari, ki jih ima rad: zgodovina, geografija, nogomet in en malce narobe obrnjen svet - bo imela nalogo, če bo opazil napako :-)










In ko smo že ravno pri domačih rojstnodnevnih čestitkah še tale, ki jo je tik pred novim letom prejel Andraž.


Palčki Najlepšega para so tako simpatični, da je ustvarjanje z njimi res kot pesmica.
Prilepim v galerijo meseca januarja Najlepšega para


3 komentarji:

Helena pravi ...

Čestitke! Mama, lepo si se potrudila in mu z voščilnico postavila zabavno nalogo. Lepo se imejte!

oldpunca pravi ...

Čestitke obema, mami in mladeniču. :-) Čudovito voščilnico si mu izdelala. Nad darilom bo gotovo navdušen. Tudi voščilnica za tvojega najstarejšega je zelo lepa. Moja pupa je tudi včeraj praznovala. In pred tridesetimi leti je bilo mrzlo januarsko jutro. :-)

Ne-Ja pravi ...

WAW tole pa sta voščlinici. Upam, da je presenečenej z darilom uspelo :).

Album in čestitka za 50 let

Za veliko ljubiteljico morja, potovanj je nastala tale čestitka in album za petdeset let. Galerija meseca marca Najlepši par. Pomladna galer...