četrtek, 1. april 2021

Izziv #17 - roza kot vrtnica

 Pozdravljeni v novem mesecu, mesecu aprilu. In ta mesec bo v Veseli hiški nežno, zelo nežno, barva meseca aprila je namreč roza. 



Moje roza ustvarjanje je izgledalo tako. Osnovo za voščilnico sem na sprednji strani prerezala - odrezala in v vmesni del vstavila paus papir. In ker je april še pomladni mesec, sem dodala tulipane in hrušice ( muscari me je zdaj naučil gospod google)




Sponzor meseca aprila je Mavelu, papir, štampiljka in pentlja je iz omenjene trgovine. Ta postavitev mi je tako všeč, da jo bom še kdaj uporabila :-)

Pridružite se nam pri roza izzivu in poglejte, kaj so ustvarile še Sonja, Majda, Veana, Janja in Valerija. Veselimo se vaših izdekov.


4 komentarji:

Majda pravi ...

Oooo, še ena nadvse zanimiva oblika voščilnice, zelo mi je všeč. Zelo pa mi je všeč tudi tvoja izbira rožic, papirčkov in misli ... čarobno!
Velik objem pošiljam, Majda

Valerija pravi ...

Čudovita oblika voščilnice, super postavitev in krasna misel. Res zelo lepa voščilnica.
Želim ti lep podaljšan vikend.

VEANA R. pravi ...

Krasna voščilnica in hvala za idejo z napisom v ozadju. Šopek je čudovit in lepih roza odtenkov. Imej se lepo za praznike, pohajkovanje po hribih, kajne? Objem, Veana

FinArt pravi ...

Kako lušna ideja, da se osnova prereže in se skozi paus papir vidi misel, ki se skriva v notranjosti. Navdušena sem. Pozdrav janja

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca