Preskoči na glavno vsebino

Izziv #32 - Poletje

 Pozdravljen julij, mesec, ko bom tudi jaz okušala morje in prvi dopust. Veselim se ga in prav tako me je razveselil paketek, ki nam ga je poslala Marina. Tako se mi je mudilo ustvarjati, da sem pozabila na fotografiranje :-)

Ja, ja prav ste razumeli tema meseca julija je poletje :-)


V veseli pošti iz trgovinice Mavelu, so bile vesele štampiljke Borovničke Maričke in  sladki napisi - štampiljke nekaj sladkega 

In sem ustvarila... nekaj sladkega :-) 

Sveže borovnice sem dala v skodelico, nekaj jih je padlo ven, senčnik poskrbi, da ostanejo sveže in da so rojstnodnevne želje še slajše.

Upam, da se vsi še ne prepustite poletju in v senčki ustvarite kaj poletnega in nam pokažete v galeriji Vesele hiške.

Pokukajte še k MajdiJanji Valeriji in VeaniKomentarji

Oseba Majda sporoča …
Kako imenitno si v voščilnico ujela ... poletje!
Krasno poletno čarovnijo si napletla, zelooooo mi je všeč!
Čudovit vikend ti želim, Majda

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

2/2022

  Barvni izziv je izziv drugega tedna ustvarjanja na 52CCT                                    Jaz sem uporabila še zadnje slike, ki sem jih našla pri zadnjem pospravljanju in ustvarila te rjave praznične voščilnice :-)

Čestitka za magisterij

Teden dni nazaj je bil en krasen dan, sinova punca je imela zagovor magistrske naloge in postala Mag. inž. gozdarstva. In ena nežna voščilnica zanjo, nežna kot je ona...z listjem, ki nakazujejo malo na njen poklic in rožice, ki jih ima rada vsaka ženska.         In ja naj ujame svoje sanje in uživa v poklicu... Galerija meseca aprila .

Velikonočne 2

Pozdravljeni! Pravkar sem pokukal iz varne lupine mojega jajca in hop meje ena pridna ročica Tinkare pobarvala, njena mama me je pa izrezala in prilepila na čestitko. Juhej,upam da bom koga za praznike razveselil in polepšal dan! In k nekomu drugemu bodo potovali tile kužki. Mmhmh polno košaro tulipanov imajo, le kam jih nesejo? p.s: Mhmhm ker semi tile kužki potem na koncu niso zdeli nič "velikonočni", sem jim prilepila še vsakemu en pirh :-) Ampak pozabila pofotkati... uporabite domišljijo :-) , tudi pri uživanje lepega vikenda, ki nas čaka! Še en p.s. : Če bi kdo želel kakšen odtisnjen velikonočni motiv se pofočkajte v komentar in pošljite naslov na hali72@gmail.com