Preskoči na glavno vsebino

Izziv #33 - kvadrat

 Pozdravljen avgust in pozdravljen nov izziv v Veseli hiški, tokrat bo vse kvadratno :-)


Sponzor meseca je Premium craft, Maja iskrena hvala za poslan paketek s krasnimi nostalgičnimi papirji, trakom in napisom


Tik pred dopustom sem ustvarila škatlico in mini čestitko za prijateljico, ki je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan.
V škatlici pa se je skrivala zapestnica :-)
Upam, da se nam pridružite in nam pokažete svoje izdelke v galeriji Vesele hiške.

Pokukajte še k MajdiJanji Valeriji in Veani

Komentarji

Oseba Valerija sporoča …
Kako lep komplet je nastal pri tebi. Prijateljica je bila gotovo navdušena. Lp
Oseba VEANA R. sporoča …
Ooo, prekrasna ideja, da v čudovito škatlico skriješ darilo-ogrlico, ki verjetno ni glih slučajno v istih odtenkih dehtečih vrtnic. Super Branka !!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

2/2022

  Barvni izziv je izziv drugega tedna ustvarjanja na 52CCT                                    Jaz sem uporabila še zadnje slike, ki sem jih našla pri zadnjem pospravljanju in ustvarila te rjave praznične voščilnice :-)

Čestitka za magisterij

Teden dni nazaj je bil en krasen dan, sinova punca je imela zagovor magistrske naloge in postala Mag. inž. gozdarstva. In ena nežna voščilnica zanjo, nežna kot je ona...z listjem, ki nakazujejo malo na njen poklic in rožice, ki jih ima rada vsaka ženska.         In ja naj ujame svoje sanje in uživa v poklicu... Galerija meseca aprila .

Velikonočne 2

Pozdravljeni! Pravkar sem pokukal iz varne lupine mojega jajca in hop meje ena pridna ročica Tinkare pobarvala, njena mama me je pa izrezala in prilepila na čestitko. Juhej,upam da bom koga za praznike razveselil in polepšal dan! In k nekomu drugemu bodo potovali tile kužki. Mmhmh polno košaro tulipanov imajo, le kam jih nesejo? p.s: Mhmhm ker semi tile kužki potem na koncu niso zdeli nič "velikonočni", sem jim prilepila še vsakemu en pirh :-) Ampak pozabila pofotkati... uporabite domišljijo :-) , tudi pri uživanje lepega vikenda, ki nas čaka! Še en p.s. : Če bi kdo želel kakšen odtisnjen velikonočni motiv se pofočkajte v komentar in pošljite naslov na hali72@gmail.com