Preskoči na glavno vsebino

Poročni čestitki

 Skoraj teden dni je že, odkar sem prišla iz morskega dopusta. Sončni zahodi Pašmana so še zmeraj najlepši, vzhode sem letos skoraj vse prespala, le enega sem ujela. Leta so me naučila, da moram poslušati svoje telo in letos sem mu privoščila 12 dni počivanja, spanja, branja, plavanja, voda je bila res enkrtna letošnje leto.
In še isti večer, ko sem prispela domov, sem sedla za ustvarjalno mizo in ustvarila poročno čestitko :-) 
Tik pred odhodom na morje, je nastala pa ta

Komentarji

Oseba *Urška* sporoča …
In tako ke tudi prav...se vsekakor strinjam s teboj,damoramo poslusati sebe in svoje telo.Tudi ustvarjala si lepo...obe sta zelo lepi.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

2/2022

  Barvni izziv je izziv drugega tedna ustvarjanja na 52CCT                                    Jaz sem uporabila še zadnje slike, ki sem jih našla pri zadnjem pospravljanju in ustvarila te rjave praznične voščilnice :-)

Čestitka za magisterij

Teden dni nazaj je bil en krasen dan, sinova punca je imela zagovor magistrske naloge in postala Mag. inž. gozdarstva. In ena nežna voščilnica zanjo, nežna kot je ona...z listjem, ki nakazujejo malo na njen poklic in rožice, ki jih ima rada vsaka ženska.         In ja naj ujame svoje sanje in uživa v poklicu... Galerija meseca aprila .

Velikonočne 2

Pozdravljeni! Pravkar sem pokukal iz varne lupine mojega jajca in hop meje ena pridna ročica Tinkare pobarvala, njena mama me je pa izrezala in prilepila na čestitko. Juhej,upam da bom koga za praznike razveselil in polepšal dan! In k nekomu drugemu bodo potovali tile kužki. Mmhmh polno košaro tulipanov imajo, le kam jih nesejo? p.s: Mhmhm ker semi tile kužki potem na koncu niso zdeli nič "velikonočni", sem jim prilepila še vsakemu en pirh :-) Ampak pozabila pofotkati... uporabite domišljijo :-) , tudi pri uživanje lepega vikenda, ki nas čaka! Še en p.s. : Če bi kdo želel kakšen odtisnjen velikonočni motiv se pofočkajte v komentar in pošljite naslov na hali72@gmail.com