četrtek, 1. september 2022

Izziv #34 - Listje

 Pozdravljen prvi september, konec počitnic za šolarje in danes je tudi zunaj čisto pravi jesenski dan. Ohladilo se je in dežne kaplje polzijo po šipi. Ampak v Veseli hiški še ne bomo ustvarjali o jeseni , ampak je tema listje. Lahko je zeleno, lahko je jesensko, čisto po vašem navdihu, le na izdelku naj bo čimveč listja :-)



Sponzor meseca je Papirnati kotiček in Andreja podarja vrednosti bon v višini 15 eurov. V njeni trgovinici res najdete ogromno lepih papirjev in ustvarjanje z njimi je res poezija.

Andreja hvala za prekrasen sponzorski paketek, ki je prišel k meni domov.


Ustvarila sem čestitko , ki ni klasična, saj ima na prvi strani čisto posebno zgibanko :-) Z mislimi in listjem in metulji, ki sem jih skrbno izrezala iz enega lista papirjev za rezanje. Ozadje sem ustvarila s pomočjo papirjev, povezala s trakovi in uporabila osnovo.








Upam, da se nam pridružite in nam pokažete svoje izdelke v galeriji Vesele hiške.

Pokukajte še k MajdiJanji Valeriji in Veani kaj lepega so pripravile za inspiracijo. In seveda se veselimo vaših izdelkov.







3 komentarji:

Valerija pravi ...

Kako fantastična oblika voščilnice. Super ideja in izvedba. Všeč so mi tvoje nežne barve v kombinaciji s črno. Prekrasno!

Nataša pravi ...

Čudovita je in ti papirji so tako krasni...

VEANA R. pravi ...

Draga Branka! Čudovita je tvoja zloženka , kjer si listje cvetove in metuljčke povezala v prekrasne motive. In temna obroba, ki še dodatno poudari naravno lepoto in nežnost je idlična ideja! Objem Veana

Čestitka ob rojstvu

  Fantek je Spi na češnjevih cvetovih ...voščilo iz nove skladbe Zaklad... ... in naj srečna zvezda sije nanj... Galerija meseca aprila Najl...