četrtek, 1. september 2022

Izziv #34 - Listje

 Pozdravljen prvi september, konec počitnic za šolarje in danes je tudi zunaj čisto pravi jesenski dan. Ohladilo se je in dežne kaplje polzijo po šipi. Ampak v Veseli hiški še ne bomo ustvarjali o jeseni , ampak je tema listje. Lahko je zeleno, lahko je jesensko, čisto po vašem navdihu, le na izdelku naj bo čimveč listja :-)



Sponzor meseca je Papirnati kotiček in Andreja podarja vrednosti bon v višini 15 eurov. V njeni trgovinici res najdete ogromno lepih papirjev in ustvarjanje z njimi je res poezija.

Andreja hvala za prekrasen sponzorski paketek, ki je prišel k meni domov.


Ustvarila sem čestitko , ki ni klasična, saj ima na prvi strani čisto posebno zgibanko :-) Z mislimi in listjem in metulji, ki sem jih skrbno izrezala iz enega lista papirjev za rezanje. Ozadje sem ustvarila s pomočjo papirjev, povezala s trakovi in uporabila osnovo.








Upam, da se nam pridružite in nam pokažete svoje izdelke v galeriji Vesele hiške.

Pokukajte še k MajdiJanji Valeriji in Veani kaj lepega so pripravile za inspiracijo. In seveda se veselimo vaših izdelkov.







3 komentarji:

Valerija pravi ...

Kako fantastična oblika voščilnice. Super ideja in izvedba. Všeč so mi tvoje nežne barve v kombinaciji s črno. Prekrasno!

Nataša pravi ...

Čudovita je in ti papirji so tako krasni...

VEANA R. pravi ...

Draga Branka! Čudovita je tvoja zloženka , kjer si listje cvetove in metuljčke povezala v prekrasne motive. In temna obroba, ki še dodatno poudari naravno lepoto in nežnost je idlična ideja! Objem Veana

16/2024

                                                  Pa sem spet malo pobrskala po papirjih in našla nekaj starinskega :-)                     ...