četrtek, 10. november 2011

Sladka krogla

Dišeči srčki, sladke krogle...Ja vse to se dogaja v moji ustvarjalnici. Vmes pade še kakšen album, ki še ni za objavo, Tinkara šiva punčko za en natečaj. Presenetila me je s svojo vztrajnostjo, inovativnostjo, presenetila s tem, da ogromno časa porabi za izdelavo. Čisto malo še manjka, pa bom lahko pokazala tudi kakšno fotografijo. Bistvo je, d aje narejena iz "odpadnih" materialov in jo moram pohvaliti, da ima deklica res bujno domišljijo.
Danes pa objava o stilski preobrazbi krogle, ki  je bila včasih  topel dom  sladkih bajader.
Glede na to, da prihajajo spet dnevi sladkanja, sem jo preoblekla. In takole okrašena čaka na to, da ji dodam še vsebino. Ali bodo domači piškoti, čaj, ali bomboni, še ne vem. Lahko se da noter tudi kakšen potpuri in  sladka krogla postane  dišeča krogla. Lahko pa jo obesimo kam za okras.



Recept? Barva 1, lak za razpoke, barva 2, servetki, lak z bleščicami, "sneg", pentlja in to je to. Še ena čaka na preobrazbo, ampak šele po tem, ko naredim vsaj nekaj novoletnih čestitk.

Da vas spomnim na nagradno igro...še do jutri do 11. ure imate čas, da pustite komentar pod to OBJAVO in krasen koledar+škatla presenečenja je lahko vaša!

9 komentarjev:

K pravi ...

Zelo zelo lepa krogla je nastala. Bajadere, a? To imajo pri nas doma vsi radi (razen mene :P)

Karmen pravi ...

Zelo dobro izgleda! Luštna, praznična.

Renata pravi ...

Zelo lepa, krogla.Prav lepo si jo okrasila.Bajadera je pa tudi njami.

Anonimni pravi ...

Divnu si kuglu napravila! Bravo! Lijep pozdrav!:)

Janja pravi ...

O kako lepo si jo okrasila. Lp

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

wow, kako dobro!
Tole me pa hudo mika, da sprobam ;)

Alenka pravi ...

Super je!!!Res je dobra!Lani sem imela tudi jaz eno, ampak je bila udrta, med ravnanjem pa je postala še bolj:(:( zato je romala v smeti:(:(

Vladuška pravi ...

Praktično si to predelala in zdaj bo krasna posoda za marsikaj, pa še okras je.

MarikaGabez pravi ...

O madonca .... kako je Lepa!

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca