torek, 20. november 2012

cART - 17.11.

Tako, pa je za nami še zadnje sejemsko dogajanje pred Osrednjo knjižnico Celje letos. Decembra se v manjši zasedbi predstavimo v Planetu Tuš Celje. Tako nam niti mraz, dež, sneg megla ne morejo do živega. Razstavljavke bomo na toplem, prav tako naši izdelki, brez nevarnosti, da se kaj uniči  In seveda tudi obiskovalci boste lažje pogledali izdelke.

Vesela, ker sem spoznala Nely-o iz Čarobne preje. Presenetili sta me z obiskom Maja in Barbara ( ki še nima bloga, ti, ti Barbara). Super je takole spoznavati ljudi, poklepetati...pa saj to kar naprej govorim.

Barbari hvala za fotografije, moj fotoaparat je ostal doma ggggrrr

Moja zvesta pomočnica


 ... in vedno bolj pisana stojnica


Ampak to še ni vse... cART-ike imamo tudi svojega zvestega spremljevalca, fotografa Saša Novoseliča. Sašo dela krasne fotke otrok, dojenčkov , bodočih mamic. In fotografira naš cART  in potem še naredi reportažo , ki jo objavi na svojem blogu. Sašo hvala! Poglejte si  reportažo tukaj.



In še en film na youtube - Marko Duplišak.

Tako, v ustvarjalnici je že vse bleščično in sneženo, izdelujejo se majhna darilca, angelčki, okraski za smreko, nakit, broške, škatlice. Vse si boste lahko v živo ogledali že od 30.11 do 8.12. na stojnici v Planetu tuš Celje.

In drage moje CRAFT IT FORWARD komentatorke ( prvih pet)  - Keti, Majcha, Damjana, Simona, Hrandica obljubim, da izdelam darilca v najkrajšem možnem času in vas obdarim. Vas pa prosim, da mi pošljete naslove na mail.

Lep, nasmejan torek vam želim!

8 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

NO PA SI PRIDNO NAREDILA OBJAVO. SAŠO JE NAREDIL KRASNO FOTKO TEBE IN TVOJE STOJNICE. MISLIM, DA JO BOŠ LAHKO ŠE KDAJ UPORABILA.:))♥

Simona pravi ...

Nasmejana Hali. cArt stojnica.

majcha pravi ...

Prav luštno sobotno dopoldne sva z Barbaro preživeli v Celju. Veseli me, da sva se končno spoznali še v živo, prav tako sem bila vesela vseh punc, s katerimi sem poklepetala.
naslov menda še imaš, jaz pa tudi pripravim svojo objavo.

Andreja pravi ...

Ste se imele lepo, kajne :-))
Je videt!

Anonimni pravi ...

Ooo, hvala za omembo. Jaz happy. :) Bomo v prihodnje naredili še kakšne fotografije.
In super objava. Sedaj se mi zdi, pa že veliko ljudi ve za vas.

Sašo.

ps. komentiral sem pod nekim starim WP računom. Ne gre pod moj url. :/

Hali pravi ...

Sašo :-) malenkost, z veseljem!

moi pravi ...

O, luškana stojnica in super pomočnica. Želim ti, da čimveč prodaš.

Nena pravi ...

vidim da se imete res super

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca