ponedeljek, 5. november 2012

Menjava teksturnih plošč

Pozdravljeni dragi moji bralci!

Uf dolgo me ni bilo, vmes se je zgodil izlet po Bosni in Hercegovini...v dežju in mrazu. Doma pa še dobro, da je skrben mož in oče otrokom in njihovim vikend varuhom pripravil lopate, da so lahko očistili sneg, si kurili v peči, saj so bili skoraj cel dan brez elektrike in se znašli in šli po pizzo, saj brez elektrike težko kaj skuhajo.
Mostar,Sarajevo, Travnik, Banja Luka...
Sarajevo, mesto kamor se je po 21 letih vrnil moj mož, se je spremenilo, a še vedno zanimivo in drugo leto se vrnemo, cela družina, v toplejšem in ( upam) bolj suhem vremenu. Družba na avtobusu je bila krasna, čevapčiči tudi.
Kolaž fotografij, ki jih ni veliko, saj veste kako je hoditi z dežniki in fotografirati...


In potem sem ostale proste dni izkoristila ( med ostalim) tudi za ustvarjanje in seveda počitek, saj me je na prvi praznični dan obiskal tudi prehlad. Začela sem z izdelavo novoletnih voščilnic in kar malo padla noter. A danes vam še ne pokažem čestitk ( moram ujeti kakšen trenutek za fotografiranje), ampak prihajam z eno idejo menjavi božično - novoletnih teksturnih plošč, če bi bil kdo zainteresiran.

Na voljo so te tri:

Bučke:

 
 Okvir


Snežaki




Torej, menjam za kakšno drugo teksturno ploščo, šablono nožek za rezanje ( za Siizix, Cutlebug...)

Saj veste... hali72@gmail.com

Naslednja objava bo pa že božično-čestitkarsko obarvana :-) Uživajte, upam, da vam vso to deževje ni prineslo preveč nevšečnosti...

6 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Uf, odliočna ideja. Jaz imam komaj 2 basic kompleta nožkov in 3 teksturne plošče. Mogoče bi zamenjala eno, a ne vem, če ti bo všeč.

MarikaGabez pravi ...

Super si se tole domislila Hali!

Vladuška pravi ...

Dobra ideja, ampak jaz sem zelo slaba pri teksturnih ploščah, ker jih ne uporabljam veliko. So pa te tvoje zelo lepe. Super, da sta si privoščila skupen izlet in verjamem, da je bilo možu zelo zanimivo po 21 letih.

moi pravi ...

Super za izlet in dobra ideja z zamenjavo. Bom prebrskala doma.

Tanja E. pravi ...

Super ideja, samo jaz imam tega mojega big shota šele nekaj dni, tako da moje dolgo čakane teksturne plošče še trdno držim zase. Morda pa kdaj v prihodnosti:))
Pri nas smo na dvorišču imeli reko, klet smo s trdnim delom uspeli držati na nekem solidnem nivoju vode in zdaj upam, da je najhujše za nami.

In pridi na ustvarjalno sladkanje:))

Simona pravi ...

Verjamem, da sta uživala.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca