četrtek, 3. september 2015

Čestitka za prvošolca

Prvi september je mimo, že drugo jutro smo vstali čisto zares :-) Vsi komaj čakamo vikend, da se malo naspimo. No jaz niti ne, od mojega dopusta je minilo že kar nekaj tednov :-)

Šestletni Žiga je imel prvega septembra dvojno praznovanje: upihnil je šest svečk in prvič zakorakol v šolo. Zato mu je teta naročila čisto posebno šolarsko čestitko.


V šolski torbi bo še zmeraj ostalo nekaj prostora za lego kocke :-)


In tudi puzzle...

6 komentarjev:

moi pravi ...

Ja, lego kocke ne smejo manjkati. Naj bo Žigi v šoli čimdlje lepo.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Rojstni dan, pa še v šolo mora it mladi mož. Pa če to ni ena velika krivica????
Z lego kockami in puzlami si se mu sigurno zelo prikupila. Pa tale glava na oblekah...pa lepo ime.... čao

oldpunca pravi ...

Super, da je v torbi še ostalo dovolj prostora za lego kocke in puzle. :-)) Zelo lepo čestitko si mu naredila za dvojno praznovanje. Če že ne zaradi šole, se bo Žiga 1.septembra vedno veselil zaradi rojstnega dne. :-))

Renata pravi ...

Kako lustna! Pa tudi notranjost je lepo okrasena.

Narobe hiša - Nataša P. pravi ...

Krasna voščilnica. Puzzle in lego koncke so me očarale. Tudi sama sem še vedno velika fenica lego kock (tapravih ali papirnatih), pa čeprav sem že zelo velika punca ;)

Ne-Ja pravi ...

Bogi mlai mož, ko mora iti na svoj rojstni dan v šolo :(. No vsaj voščilnico je dobil v pravem stilu s puzzli in logokockami, da malo popravi vzdušje ;). Ideja s kolažem in njegovo glavo pa je svetovna :)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca