sreda, 14. december 2016

Skodelica kave in čokolada

 Ne nujno v tem vrstnem redu, ampak vseeno. Je dobro tako ali obratno, kajne?
Najprej skodelica kave...





Potem so nastale še štiri :-)


In zdaj k čokoladi. Konec novembra sem spet dobila povabilo, če bi sodelovala v blogerski decembrski kampanji za čokolade, ki so novost pri nas - čokolade TORRAS.
Čokolade so brez dodanega sladkorja in z različnimi okusi. Jaz sem dobila dva okusa - prva je bila bela čokolada z morskimi algami in črno soljo. Mhmhm seveda sem odprla najprej to, saj mi je bila že na prvi pogled všeč kombinacija dodatkov.
                             


Iiii krasne zelene barve, nič okusa po algah, slastna bela čokolada in na koncu slana zrnca črne soli. Zanimiva kombinacija in moram priznati, da mi je všeč. S težkim srcem sem potem čokolado dala na mizo tudi ostalim članom in ja tudi oni so bili podobnega mnenja: čokolada je odlična. Poskusite, ne bo vam žal.
 

Druga je pa tele temna z banano. Vsi poznamo tiste s čokolado oblite banane naše mladosti ( bananko). No jaz jih nisem marala preveč in še zdaj jih ne maram, ker mi ni všeč tista umetna aroma. Zato sem z velikim pričakovanjem odprla še drugo tablico čokolade - temne z banano. U umetni aromi ni bilo ne sluha ne duha, le rahel okus po banani, a prevladuje žlahten okus temne čokolade. Ne, nisem je še ponudila ostalim, je še kar spodaj v moji ustvarjalnici, saj mi med ustvarjanjem velikokrat pade sladkor in tale čokolada bo odlična prva pomoč. Priporočam tudi to.

Tako, kavo smo popili, čokolado ( skoraj) pojedli. Imejte krasno sredino popoldne!
 

4 komentarji:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Če ti rečeš, da je čokolada z algami dobra, očitno mora biti res...in seveda je taka, ki nič ne redi:-))...jaz imam 20 dag več že samo po ogledu te spletne strani:-)). Bom pa poizkusila...nič bat, pred mano ni nobena čokolada varna.
Ideja s kavo na voščilnici je pa tudi zanimiva...nekaj posebnega in dišečega....mnjami.

Helena pravi ...

Joj, čokolada z algami in soljo ... Sploh se ne sliši, da bi bila okusna, vendar ti verjamem! :) Zgledata zanimivo.
Pa lepa voščilnica s skodelico dišeče kave.

Vladuška pravi ...

Nadvse zanimive kombinacije in ti verjamem, da so dobre. Bi vsekakor veljalo poskusiti. Všeč so mi tudi voščilnice.

ime rože pravi ...

Luškane voščilnice s kavo, čokolada je pa itak top. Sigurno še kaj probamo, ane :)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca