petek, 21. april 2017

16. teden

Ko sem videla razpis na CCT sem že mislila, da bom tokratni izziv preskočila, sploh, ker se mi kupčki v ustvarjalnici kar kopičijo. In vse imam narejeno nekaj na pol. V sredo je bil en mrzel, vetroven dan, žaganje drv je mož prestavil na čas, ko se bodo zimske razmere umaknile in sem podarjenih nekaj ur, ki jih nisem planirala, namenila ustvarjanju shaker voščilnice. V bistvu shaker voščilnic, saj veste zaobljuba, da jih naredim 6 v seriji...


Ker mi včasih uspe mislit tudi malce vnaprej, sem si pred časom, ko sem potrebovala izreze "tagov", pripravila že kartončke in izrezani so mi še kako prav prišli pri izdelavi tokratnih voščilnic.



Polnila sem z mikroperlami, snegom in zvezdicami.







Evo prijavim na izziv CCT in galerijo Najlepšega para meseca aprila ( tag, pentlja)


Za naslednji teden pa ne vem, če bom uspela izdelati ravno po željah teama CCT, upam, da uspem izdelati vsaj karkoli na temo prazničnih voščilnic.


6 komentarjev:

Tina pravi ...

Oooo Hali, ti tvoji šestorčki so vedno tako navdihujoči!

Paper Lily Leaf pravi ...

So beautiful! I love how you have combined the landscape with the shaker element. Thanks for joining us at CCT, April x

Janja pravi ...

Krasne so. Lp

AlisonC pravi ...

Your design is very delicate and pretty and what a good idea to use the tag waste for cards.
Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

Andreja pravi ...

Kako krasne tresočke si naredila in zelo všeč mi je narava v tagcu :-)) Hvala, ker si se prijavila na Christmas Card Throwdown izziv.

EK Gorman pravi ...

For someone who thought they'd skip this week's challenge, you made some absolutely stunning cards. Those shaker cards are beautiful. Thank you for joining us at Christmas Card Throwdown.

Voščilnica za krst

  Še ena je nastala, za deklico Patricijo v nežnih barvah in v notranjosti prostor za darilo. Galerija meseca aprila Najlepši par.