sreda, 23. januar 2019

London in vabila za maturantski ples

Tale januar je res pester, veliko se nam dogaja, od rojstnih dni, do izletov. Takih lepih, polnih smeha in raziskovanj in ja London je res poseben in prav vsi smo bili navdušeni nad njim.Trije dnevi so čisto premalo, da bi si ogledali vse. Imeli smo krasno vreme in ko smo se odpravljali na postajo, da ujamemo avtobus, ki nas je odpeljal do  letališča, je začelo malce deževati in celo nekaj snežink je bilo vmes.  Na avtocesti proti letališču pravi snežni metež. Neobičajno, ampak ja preživeli in pravočasno ujeli letalo, ki nas je peljalo domov.


Ujeli smo tudi utrip večernega Londona, ko vsi hitijo domov - s podzemno, avtobusi in kolesi, cele ekipe kolesarjev in ne, nismo se navadili prometa :-)

In komaj se bomo malce odpočili, za vikend še en poseben dogodek - maturantski ples naše deklice. Še dobro, da mi je prejšnji teden uspelo ustvariti vabila ( in ja hvala bogu samo tri). Njena ideja je bila, da bi uporabila blago/til njene maturantske obleke ( bila ji je predolga in jo je bilo potrebno odrezati). Ker je zgornji del poln bleščic, sem malo teh uporabila tudi na vabilih.



Neobičajna kombinacija, ampak naši maturantki so bila vabila  všeč in to je vse kar šteje.

















2 komentarja:

Ne-Ja pravi ...

Čudovita so :). Vidim, da je presenečenje uspelo!

oldpunca pravi ...

O, London! Tole pa poznam. :-) Vesela sem za vas, da ste ujeli lepo vreme in uživali na izletu.
Vabila za vašo maturantko so čudovita. Že vidim ponosnega očeta, ko bo plesal s svojo deklico in mamo, ki bo na skrivaj brisala solze sreče in ponosa. :-)

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca