sreda, 4. september 2013

Golte

Sreda je, od sobote je že kar nekaj vode preteklo, ko smo se odločili za družinski izlet na Golte. Bili smo okrnjeni, saj najstarejši ni šel z nami - se mu je začel vraščati noht in je imel grozno zatečenega in zagnojenega.
Zjutraj se tako ne sparvimo od doma :-).Tako smo se pripeljali na Golte ob 11, še dobro, da ni bilo veliko sonca in so nam dolgi rokavi prišli še kako prav.

Na Golteh obstaja pot po Golteh.V soboto pa je bila še prireditev Adijo počitnice in družinski orientacijski pohod. Luštkano... nekaj splošnih vprašanj o Golteh, zemljevid in gremo odkrivat zaklade naše ljube deželice.


Evo kolaž fotografij... Seveda smo bili takoj po prvem vzponu lačni, "pohan" piščanec nam je teknil in domač paradižnik in čokolada za energijo :-) In potem lepo počasi naprej...

Lušten dan je bil, ki se je zaključil z najboljšim sladoledom pri Casati v Žalcu :-) Jaaa sobota ni bil dan za štetje kalorij, samo jednom se živi, smo včasih rekli.

Uživajte v sončku in jeseni. Danes me čaka kuhanje ajvarja, ja tudi to so jesenska opravila, da nam je potem pozimi lepo in se je potrebno sprehoditi le do domače shrambe.

3 komentarji:

oldpunca pravi ...

O, kako lepe fotografije :-) Včasih paše takšen odklopljen dan. Pa čokolada in sladoled in male pregrehe :-)

Martina pravi ...

Kako so mi všeč tako popolni dnevi, maksimalno izkoriščeni. Krasne fotografije.

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Super slike, Golte pa še bolj :)

Čestitka za dvoletnika

Za dvoletnega Naceta in njegov drugi rojstni dan. Traktor pa obvezno na čestitki :-) Galerija meseca aprila Najlepši par.