ponedeljek, 1. februar 2021

Izziv #15 - rumena kot sonce

 Pozdravljeni že v novem mesecu leta 2021. Tokrat bo po ustvarjalnih blogih zažarelo sonce, saj je tema in barva ustvarjanja za mesec februar v Veseli hiški - rumena, rumena kot sonce



Sponzor meseca februarja je naš Najlepši par. In samo mislite si lahko, kako zelo sem se razveselila te novice in takoj, ko so se odprla vrata trgovine, kjer so se na poličkah skrivali čisto novi izdelki, sem šla v nabavo...

Tole je bil moj prvi izbor...

In potem sem začela z ustvarjanjem... Vseskozi sem bila z mislimi pri osebah, ki bodo ustvarjene izdelke dobile v roke. Razmišljala sem, kako se bodo počutili, ko bodo dobili v roke ta sončen kartonček. Ko bodo prebirali besede na zadnji strani, kako se bodo počutili, ko bodo prejeli ključe njihovega in mojega novega domovanja. Kako se bomo vsi skupaj počutili v stanovanju, kako bodo spremembe vplivale na vse nas.
Uporabila sem nove izdelke Najlepšega para in med samim ustvarjanjem, se mi je porodila ideja, da uporabim tudi malce starejše šablone, šablone hišic. In na ta način  ponazorim, da bodo sicer malce razpeti med dvema domovoma, a v enem in drugem bo zanje ogromno ljubezni in sreče.

Torej sončna rumena za dobro energijo in dobro počutje. Za moje tri otroke, ki so središče mojega življenja...Na nove začetke in za sončno energijo, ki se tako lepo razliva po stanovanju.









Uporabila sem nove izdelke Najlepšega para: obroč za štikanje  in mini rezalne šablone, ki jih Tina tako srčno podeli med nas in malo starejše šablone hišk.

Upam, da boste v ustvarjanju uživali tako kot jaz in se veselim vseh vaših mojstrovin.











6 komentarjev:

Valerija pravi ...

Branka, tako lepe kartončke si naredila za svoje otroke. Kar čuti se tvoja srčnost in ljubezen, ki si jo vložila v izdelavo. Verjamem, da bo tako pozitivna energija tudi v tvojem/vašem novem domu.
Objem k tebi!

oldpunca pravi ...

Čudovite kartončke, polne energije, si izdelala za svoje otroke. Vse dobro vam želim na novi poti. Objem. <3

FinArt pravi ...

Koliko sonca bo pospremilo tvoje otroke v nov dom. Kartončlki so prekrasni, polni topline in novega upanja. Naj vas na vaši novi poti vodijo svetli žarki in vas vedno greje ljubezen. Pozdrav in objem Janja

Tina pravi ...

Branka, veliko lepega vas čaka...s toliko ljubezni urejaš vaš prehod, da ne more biti drugače. In prav v čast mi je, da so na kartončkih za tvoje otroke moji izdelki. Res vam želim veliko sreče in vsega dobrega.

Majda pravi ...

Draga Branka, tole je pa tako zelo pogrelo moje srce - čudovite kartončke, polne simbolike, ki je meni tako zelo ljuba, si ustvarila za tvoje tri sončke. Naj bo ključek vsakega izmed njih čim večkrat uporabljen, naj bodo to ključki sreče, razumevanja in srčne povezanosti.
Vse dobro ti želim v novem domu, Majda

Tina Z. pravi ...

vau, je tole lepo in srčno in ta simbolika ....
veliko sreče in ljubezni v novem domu.
objem xx

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca