torek, 13. junij 2017

Hvala

Ja konec šolskega leta je praktično tu in seveda se v ustvarjlnici dogaja tudi kaj v tej smeri :-) Nekaj malega, kronično pomanjkanje časa, sto in ena obveznost, v gosteh imamo eno deklico iz Češke, ki je na izmenjavi in moram povedati, da je kar pestro. Da je mož službeno odsoten in da so vsi prevozi, trgovine inp v moji domeni. Včasih človek potrebuje globok vzdih, včasih urica ustvarjanja povrne energijo, moram biti kar organizirana in disciplinirana, da vse zvozim. Ampak kar ne ubije, okrepi in evo malo sem pojamrala in mi je takoj lažje :-)


Letos sem se odločila, da bodo moje zahvale v temi jagod. Ker je čas jagod, ker je noro lepa Tinina šablona in ker jo vse premalokrat uporabim. A potrebujem še kak razlog? Neee, samo pokažem vam prvi dve iz serije :-)


Podobni, lahko bi se igrali najdi razlike :-)













Prilepim v galerijo meseca junija Najlepšega para in na izziv Ko me inspirira #59







8 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Krasni, sveži in sončni zahvalnici. Zelo sta mi všeč in hvala, da si se nama pridružila.

Majda pravi ...

Bi se ti pridružila pri "jamranju", ker pa vem, da res ne prinese kakšnega večjega olajšanja (v olajšanje mi je sicer, da nisem edina ;-))), bom raje pohvalila tvoji imenitni zahvalnici - sončni, slastni in dišeči na daleč!
Sončka pošiljam, Majda

Cvetoči travnik pravi ...

Te popolnoma razumem, da nimaš časa in da te preganja na vseh koncih in krajih, ampak zahvalnice so "slastne in čudovite":). Pozdravček, Andreja

Keti's Projects pravi ...

Luštna ideja. Barve so TOP, jagode pa kar za pojest. Z veseljem sem prebrala tvoje jamranje in me veseli, da ti je bilo takoj lažje, ko si malo potarnala. Skrajno lep pozdrav in na nove zmage!

oldpunca pravi ...

Globok poklon tvoji organiziranosti! Zahvalnici sta sladki in svetovno sestavljeni. Razlik nisem iskala. :-)))

Nataša pravi ...

Vau, kako sta sladki.

Helena pravi ...

Res je pestro pri vas. Pa saj boš vse zvozila, potem pa bo pasal kakšen dober počitek.
Sladki in zelo lepi zahvalnici.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tako mlada pa frkotna boš pa ja kos vsemu temu.....upam, da veš da do 50 leta nimaš kaj za jamrat,....po 50 si boš pa lahko dala duška.....efekt bo pa isti:-))
Tele jagode bi bolj pasale na kakšno jagodno torto,...pa na sladoled, če pa tega ni, bom zadovoljna tudi s sadno kupo.....A ni boljša ideja kot da jih lepiš na papir?????:-))

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca