sreda, 27. marec 2019

Izlet v Berlin


Vse skupaj se je začelo, ko sva na božični dan dobila od najinih božičkov darilo...


Mmhhm ja najprej nama ni bilo nič jasno potem pa uauu nama je kanilo....letalski karti za Berlin.


In ja prejšnji vikend sva odrajžala po svoje :-)

Živalski vrt in akvarij sta res prekrasna...

Berlinski zid oz. East side gallery, staro letališče Tempelhof, Olimpijski stadion


Tale članek nama je bil v veliko pomoč :-) in seveda Google maps, ki ve vse in še več, včasih pa kar malo zavaja, zato je fino, če si kakšno stvar človek pogleda na dobrem starem zemljevidu :-)

Lušten podaljšan vikend sva imela in ja definitivno priporočava obisk Berlina. Aja, če vas pot zanese tja, pojdite do Pizzerije Zola, prav zanimiv ambient, pizze so odlične, vodo si kar sam natočiš, prav tako skuhaš kavo :-) In ja domač tiramisu, mhmhm mož si ga je privoščil jaz pa sem malo degustirala. Odličen :-)







4 komentarji:

Cvetoči travnik pravi ...

Čestitke "božičkom", ki so vama pripravili tako prijeten izlet. Najbolje je, da že sedaj začneta razlagat, kaj vse bi bilo še dobro videti:)). Lep pozdrav, Andreja

oldpunca pravi ...

O, na tole objavo sem čakala! :-) Vse pohvale vajinim božičkom za tako izvirno darilo. Lepo je iti raziskovat svet takole v lastni režiji. Ustaviš se tam, kjer ti je všeč. Čudovite fotke. Vsi, ki so kdaj bili v Berlinu, so navdušeni. Vključno z najino mladino. Naju pa še čaka. :-))

Majda pravi ...

Božički na kvadrat!!!! Že vedo, kaj imata rada in da je včasih odpotovati v neznano prav poseben užitek.
Vem, da sta uživala, saj je mesto nekaj prav posebnega - tja sva se z atom medvedom odpravila ob njegovi okrogli obletnici. Prijatelji so vse organizirali, midva pa ... uživala 100 na uro. Vem, da bom Berlin še obiskala, saj ima dušo :)
Uživaj v podoživljanju prelepih trenutkov, Majda

Ne-Ja pravi ...

Čudovito darilo so vama zakuhali božički. Važno, da st auživala 100 na uro :).

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca