ponedeljek, 23. januar 2012

Izlet v neznano

Pa je mimo sobota in končno je razkrita velika skrivnost, ki jo je dobil za darilo naš devetletnik za rojstni dan.

Želela sva združiti vožnjo z vlakom ( žalostno, a je bilo to prvič), izlet, ogled živali... preživeti soboto malo drugače.

Začeli smo v Slovenskih Konjicah, obiskali ZOO LAND nad katerim je bil slavljenec navdušen. Lori, ki ti sede na roko in te kljuva, koze, ki jih laho hraniš in primeš v roke... luštno, smo mu obljubili, da pridemo tudi v toplejšem času.
Potem se je del družine vkrcal na vlak v Slov. Bistrici :-) ja na žalost je tako, da vlaki v dopoldanskem času ne vozijo, zato nismo že od doma šli z vlakom. Dobre pol ure in prispeli smo v Maribor, kjer se je bilo potrebno naprej okrepčati, potem pa obiskati še živali v Akvariju in terariju. In spet poslušati želje, kako bi imeli doma kakšno kačo brrrrr ali pa "vsaj" kuščarja. Mislim, da ni potrebno razlagati, da odrasli nismo najbolj navdušeni nad tem :-)


Izbira darila je bila zadetek v polno. Upam, da kmalu ponovimo kakšen dan za izlet in odkrijemo še kakšen del Slovenije.

6 komentarjev:

Renata pravi ...

Krasen izlet! Naša tudi navija za kakega legvana že ne vem kolko let ... :-)

Sonja pravi ...

Uhh, tole pa bi bil izlet tudi za našo dečvo, ki obožuje živali. Konjiški ZOO je še kar samo v planih :) Ampak letos pride na vrsto, čist res.
Super ste se spomnili in izpeljali.

Nena pravi ...

no Hali ko si boste zaželeli kače veš kam moraš potrkat. ti bom po ugodni ceni odprodala našo Angelo (z vso dodatno opremo), ki bo do takrat že udomačena in vajena "mečkanja" po rokah-pa ne mojih :)))

klementina pravi ...

super darilo in krasen izlet!!! res otroci so (skoraj) vedno navduseni nad zivalmi sploh ce jim jih starsi znajo prav priblizat=)
ne zatopim tega ko je otroku neka zival strasno vsec starsi ga pa na vsak nacin prepricujejo kako je grda=( za moje pojme ni grdih zivali =)
ko pa boste imeli skucarja ali pa kja podobnega se pa povabim na obisk ;)

Marko pravi ...

Supersko ...

Andreja pravi ...

Krasna ideja in videti je da je res užival. Bravo mami!

Album in čestitka za 50 let

Za veliko ljubiteljico morja, potovanj je nastala tale čestitka in album za petdeset let. Galerija meseca marca Najlepši par. Pomladna galer...