četrtek, 12. januar 2012

Kuverte

Velike, manjše, še manjše. Na novoletni dan se mi je posvetilo, zakaj ne bi poskusila narediti/zgibati kuverte tudi iz manjših papirjev kot so ti, ki jih uporabljam zmeraj (30x30 cm). In sta nastali ena mala in še ena manjša kuverta. Zelo primerna za kakšna vabila - idejo uporabim prav kmalu :-)In še "klasika", za eno bodočo petdesetletnico...


Prvič sem se lotila teh rožic iz blaga. Še dobro, da nisem odrezanega kosa blaga od zaves vrgla v smeti. Preprosto izrezani krogi, ki so nato ožgani z vžigalnikom. Razcepka v sredini, pa po trije krogi speti skupaj. Preprosto, a zelo lepo.


3 komentarji:

Gabez Marika pravi ...

Spet pridna. Kdaj pa nisi?
Tiste majhne-najmanjše smo mi delali kot otroci. Le da smo jim rekli denarnice. Zraven smo naredili še papirnat denar in se igrali "velike ljudi".

Nena pravi ...

zelo lepeo kuverte si naredila ni kaj. pa ideja za rožice je tudi super. torej ko pridem k tebi prinesem sabo kos stare zavese da boš pokazala kaj si mislila s tem vžigalnikom :)

HRANDICA pravi ...

Joj kako luštne so te kuverte izpod tvojih prstov.

Spremljevalci

Nosečniški album

V bistvu je nosečniški in za prve dni, ko se je malo bitjece rodilo. Mami mi je zaupala, kaj ima rada in jaz sem potem vse dobre vile, dreve...