ponedeljek, 16. november 2015

Novoletne čestitke 2015/16 - 8.del

 Pozdravljeni v sončen ponedeljek. In danes vam predstavim zimsko pokrajino - osmi sklop čestitk za letošnje praznike. Pri tej seriji sem hotela izkoristiti sizzixov nožek novoletnega okraska, ki je res zelo velik in nekako sem si zamislila, da bi se čestitka dala tudi kam obesit





 
 
  
Zdaj na fotografijah vidim, da manjka malo bleščic..saj veste home made - perfekt pearls prah raztopim v vodi in dam v razpršilo in špric špric po čestitkah... in malo naokoli. Pa kaj če se zdaj dva meseca malo bleščimo, ane?
Na ustvarjalni mizi je že deveta serija, s snežakom bo :-)

9 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Tole zagotovo lahko služu tudi kot obesek. Lepe so.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Lepi balončki
lp Tamara

Nataša pravi ...

Lepe so :)

Tina Z. pravi ...

vau, krasen obseek. hvala za namig glede bleščic.

Keti's Projects pravi ...

Haha, ja tole špric špric naokrog mi je precej znano. SIcer si se pa dobro znašla s temi večjimi ornamenti. Zasnežena pokrajina prav paše nanje.

oldpunca pravi ...

Pri tebi pa proizvodnja cveti. :-) Tudi okrogla serija prazničnih voščilnic je zelo lepa. Mislim, da se v teh dneh bleščijo tla in mize v večini ustvarjalnic. :-))

Helena pravi ...

Krasna serija voščilnic, ki pa se dajo porabiti tudi kot novoletno okrasje.

Unknown pravi ...

zelooooo so mi vsec:))) tole so pavi obeski:)))

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O, kako je to fajn, ko si lahko novoletno voščilnico obesiš kot okrasek na smrekico. Zelo lepe so, ampak res lahko malo posuješ z bleščicami :)))Meni so bleščice vedno všeč.

Album in čestitka za 50 let

Za veliko ljubiteljico morja, potovanj je nastala tale čestitka in album za petdeset let. Galerija meseca marca Najlepši par. Pomladna galer...